Mobila dormitor Nova IV

  3 710 lei

  Selecteaza culoarea:

  Termen de livrare:

  10 zile lucratoare

  scădea adăuga

  Lasă numărul tău de telefon

  Mai multe detalii

  Dimensiuni:

  • Dulap Nova 3D NV09:
   latime: 155 cm, inaltime: 201 cm, adancime: 61 cm,
  • Comoda Nova 4D NV13:
   latime: 94 cm, inaltime: 98 cm, adancime: 41 cm,
  • Noptiera Nova 2S NV17 (x2):
   latime: 55 cm, inaltime: 49 cm, adancime: 36 cm,
  • Oglinda Nova NV20:
   latime: 97 cm, inaltime: 52 cm,
  • Pat Nova NV18:
   lungime: 209 cm, latime: 178 cm, inaltime: 74 cm, suprafata de dormit: 160x200 cm,


  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • placă laminată,
  • blat: placă laminată cu o grosime de 22 mm,
  • cadru: placaj 12 mm
  • margine ABS,
  • oglindă pe front,
  • mânere: plastic + lemn,
  • lipsă recipient pentru lenjerie în pat,
  • paturile nu contin saltea, se pot achizitiona de aici


  Garantie:
  24 luni

  Tip dulapusa basculanta
  Pentru depozitarelipsă
  Suprafata de dormit200x160
  Tip patpat dublu
  Tip de dulapdulap
  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 27 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 27 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 360 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur sau pentru înlocuirea produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount 10% pentru ridicare personală

  Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, str. Europa 21-23, Baia Mare, Maramureș

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Mobila dormitor Nova IV

  Mobila dormitor Nova IV

  Mobilier din aceeasi colectie:

  30 alte produse din aceasta categorie: