Colt rabatabil Misti

  EAN-13:

  4 989 lei

  Selecteaza culoarea:
  90 - 95 zile lucratoare

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Cauți un colțar, care să se potrivească modern în amenajarea modernă a sufrageriei tale? Nici nu se putea nimeri mai bine!

  Îți va aduce o atmosferă inovatoare, un aspect frumos și confort, îți va da adversarii pe spate!

  Baza lui și spătarul reglabil au fost proiectate de așa natură, încât să te odihnești confortabil, atât atunci când ești așezat sau culcat.
  Spătarul asigură un suport confortabil pentru cap, iar în caz de nevoie poate fi scos foarte ușor.

  Colțarul  Misti este mobila perfectă pentru zi și pentru noapte.
  A fost dotat cu funcție confortabilă de dormit și recipient pentru lenjerie, care îți va permite depozitarea lucrurilor de uz zilnic. Astfel, vei putea păstra ordinea și disciplina.

  Cel mai mare avantaj al său este faptul că este un colțar de sine stătător, astfel putând fi poziționat în orice loc din cameră.

  Noi ți-am povestit despre cele mai importante atribute ale colțarului Misti. Acum e timpul pentru tine.

  Vezi cum arată acest produs în sugestia noastră.

  Dimensiuni:

  • lungime: 260 cm,
  • latime: 188 cm,
  • inaltime: 114 cm,
  • suprafata de dormit: 146 x 214 cm

  Culori: posibilitatea alegerii mai sus


  Coltul lateral:
  stanga sau dreapta


  Detalii produs:

  • rame din lemn + PAL,
  • arcuri din otel ondulat,
  • reglarea adancimii spatarului,
  • umplut cu silicon - un sentiment de confort,
  • colt rabatabil,
  • cu functie de dormit,
  • sertar pentru lenjerie,
  • colt liber, in spate


  Garantie:
  24 luni

  Lungime260
  Latime188
  Inaltime114
  Tip coltarcolt tip L
  Functiiextensibil, contine sertar pentru lenjerie
  Coltul lateralstanga sau dreapta
  lungime suprafata de dormit214
  lățimea suprafata de dormit146
  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 27 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 27 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Colt rabatabil Misti

  Colt rabatabil Misti

  30 alte produse din aceasta categorie: