Colt rabatabil Misti

EAN-13:

4 744 lei

6 830 lei

-2 086 lei

Termen de livrare:

pana la 5-6 saptamani

scădea adăuga

Lasă numărul tău de telefon

Mai multe detalii

Cauți un colțar, care să se potrivească modern în amenajarea modernă a sufrageriei tale? Nici nu se putea nimeri mai bine!

Îți va aduce o atmosferă inovatoare, un aspect frumos și confort, îți va da adversarii pe spate!

Baza lui și spătarul reglabil au fost proiectate de așa natură, încât să te odihnești confortabil, atât atunci când ești așezat sau culcat.
Spătarul asigură un suport confortabil pentru cap, iar în caz de nevoie poate fi scos foarte ușor.

Colțarul  Misti este mobila perfectă pentru zi și pentru noapte.
A fost dotat cu funcție confortabilă de dormit și recipient pentru lenjerie, care îți va permite depozitarea lucrurilor de uz zilnic. Astfel, vei putea păstra ordinea și disciplina.

Cel mai mare avantaj al său este faptul că este un colțar de sine stătător, astfel putând fi poziționat în orice loc din cameră.

Noi ți-am povestit despre cele mai importante atribute ale colțarului Misti. Acum e timpul pentru tine.

Vezi cum arată acest produs în sugestia noastră.

Dimensiuni:

 • lungime: 260 cm,
 • latime: 188 cm,
 • inaltime: 87 cm,
 • suprafata de dormit: 146 x 214 cm

Culori: posibilitatea alegerii mai sus


Coltul lateral:
stanga sau dreapta


Detalii produs:

 • rame din lemn + PAL,
 • arcuri din otel ondulat,
 • reglarea adancimii spatarului,
 • umplut cu silicon - un sentiment de confort,
 • colt rabatabil,
 • cu functie de dormit,
 • sertar pentru lenjerie,
 • colt liber, in spate


Garantie:
24 luni

Lungime260
Latime188
Inaltime87
Tip coltarcolt tip L
Functiiextensibil, contine sertar pentru lenjerie
Coltul lateralstanga sau dreapta
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 26 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 26 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 360 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur sau pentru înlocuirea produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount 10% pentru ridicare personală

Dacă ne vizitezi și îți ridici personal comanda, îți acordăm un discount de 10% pentru cumpărăturile efectuate. Pentru a obține discountul, în cursul plasării comenzii online, selectează opțiunea „Ridicare personală”. Ne vedem la Mirjan24, str. Europa 21-23, Baia Mare, Maramureș

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

Scrie o recenzie

Colt rabatabil Misti

Colt rabatabil Misti

30 alte produse din aceasta categorie: