Colt rabatabil Ragus

  EAN-13:

  4 797 lei

  5 307 lei

  -510 lei

  Selecteaza culoarea:
  30 - 40 zile lucratoare

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Dimensiuni:

  • lungime: 240 cm,
  • latime: 200 cm,
  • inaltime: 98 cm,
  • suprafata de dormit: 125 x 180 cm

  Culori:posibilitatea alegerii mai sus


  Coltul lateral:
  stanga sau dreapta


  Detalii produs:

  • rame din lemn + PAL,
  • arcuri din otel ondulat,
  • umplut cu silicon - un sentiment de confort,
  • colt rabatabil,
  • Cu functie de dormit,
  • sertar pentru lenjerie,
  • coltul este liber (in spate)


  Garantie:
  24 luni

  Lungime240
  Latime200
  Inaltime98
  Tip coltarcolt tip L
  Functiiextensibil, contine sertar pentru lenjerie
  Coltul lateralstanga sau dreapta
  lungime suprafata de dormit180
  lățimea suprafata de dormit125
  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 27 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 27 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Colt rabatabil Ragus

  Colt rabatabil Ragus

  Accesorii

  Oferta noastra de masute

  30 alte produse din aceasta categorie: