Comoda TV Empire
în depozit

Comoda TV Empire

679 lei

719 lei

-40 lei

Selecteaza culoarea:
10 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Empire este o comodă TV stilată și foarte modernă. A fost fabricată în culori universale din placă aglomerată laminată durabilă.
Acest model a fost dotat cu un sertar încăpător pentru obiectele la îndemână, o poliță pentru decodor și două dulăpioare.
Comoda TV Empire va asigura locul perfect pentru echipamentul electronic și va ascunde încurcătura de cabluri.
Se încadrează perfect în interioarele moderne și industriale

Dimensiuni:

  • latime: 180 cm,
  • inaltime: 48 cm,
  • adancime: 44 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

  • corp și front(clapetă, blaturi, laterale și profile): placă laminată mată cu o grosime de 16 mm,
  • picioare: placă laminată mată cu o grosime de 16 mm (antracit),
  • lipsă mâner - fronturile ies ușor în afara corpului, astfel fiind posibilă deschiderea lor,


Garantie:
24 luni

Latime180
Inaltime48
Adancime44
Tip de dulapdulap
SertarDa
Iluminat LEDfără corpuri de iluminat
FinisajMat
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Carmen 2019-10-07

De la comandă la livrare totul a mers perfect. Servicii bune, mulțumesc.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Comoda TV Empire

Comoda TV Empire

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate