Comoda TV Milano I

EAN-13:

345 lei

704 lei

-359 lei

Selecteaza culoarea:
15 - 20 zile lucratoare

scădea adăuga

Mai multe detalii

Împreună cu dulăpiorul TV Milano I vei amenaja un colțișor funcțional, modern pentru TV, în sufragerie sau în dormitor. Dulăpiorul se distinge prin forma simplă, geometrică. În centru se află un spațiu destinat echipamentelor multimedia. Pe partea stângă și partea dreaptă se află dulăpioare, în interiorul cărora vei putea depozita diverse gadgeturi, CD-uri, echipament TV. Măsuța TV este disponibilă în culori moderne (fronturi și corp mate), astfel le vei putea adapta nevoilor tale.

Dimensiuni:

  • latime: 176 cm,
  • inaltime: 28 cm,
  • adancime: 40 cm,


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • placi laminate 16mm,
  • margini din PVC,
  • corpul si fronturile sunt mate,


Garantie:
24 luni

Latime176
Inaltime28
Adancime40
Tip de dulapdulap
SertarNu
Iluminat LEDNu
FinisajMat
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 27 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 27 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 2

Sebi 2019-11-12

Dulăpiorul pentru televizor este foarte rezistent și frumos. Are sertare încăpătoare. Merită recomandat.

sandra 2018-11-08

foarte elegant si de calitate

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Comoda TV Milano I

Comoda TV Milano I

30 alte produse din aceasta categorie: