Comoda TV Manitoba
în depozit

Comoda TV Manitoba

  455 lei

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Caracterul modern al comodei TV Manitoba poate fi recunoscut înainte de toate după structura atipică. Corpul simplu al dulapului TV suspendat a fost îmbogățit cu o bază, ce face mobila să aibă un aspect proaspăt și de designer. Spațiul dintre dulap și bază poate juca rolul unei polițe suplimentare pentru boxe sau alte accesorii sporind confortul în timpul vizionării filmelor și serialelor tale preferate. Poți folosi atât dulapurile închise, cât și spațiul deschis al poliței superioare ca spații practice de depozitare pentru DVD-uri, căști etc.

  Dimensiuni:

  • RTV:
   latime: 140 cm, inaltime: 35 cm, adancime: 40 cm
  • Polite:
   latime: 140 cm, inaltime: 5 cm, adancime: 40 cm


  Culori: posibilitatea de alegere mai sus

  Detalii produs:

  • PAL 16 mm,
  • corp in mat, fronturi acrilic MDF in lucios,
  • balamale GTV,


  Garantie:
  24 luni

  Latime140
  Inaltime35
  Adancime40
  SertarNu
  Iluminat LEDfără corpuri de iluminat
  FinisajMat
  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 28 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Comoda TV Manitoba

  Comoda TV Manitoba

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate