Comoda TV Peleusz
în depozit

Comoda TV Peleusz

  455 lei

  Selecteaza culoarea:
  5 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Comoda TV modernă Peleusz reprezintă îmbinarea unui dulap închis încăpător cu o poliță decorativă. Efectul? Senzațional, care se încadrează perfect în trendurile actuale de interior. Completarea formei comodei TV este reprezentată de paleta de culori a acesteia, care funcționează pe principiul contrastelor.

  În plus, comoda TV nu are mânere tradiționale. O vei deschide cu ajutorul tehnologiei PUSH TO OPEN. Aceasta constă în apăsarea mai puternică a frontului, care îl pune în mișcare. Dimensiunile totale ale comodei TV sunt 210 cm lățime, 35 cm adâncime și 48 cm înălțime.

  Dimensiuni:

  • latime: 210 cm,
  • inaltime: 48 cm,
  • adancime: 35 cm


  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


  Detalii produs:

  • placă laminată,
  • margine de grosime 0,6mm de culoare alb și negru, de culoare wotan 0,5 mm,
  • balamale GTV,
  • lipsă mâner,
  • deschise prin sistemul "PUSH TO OPEN",


  Garantie:
  24 luni

  Latime210
  Inaltime48
  Adancime35
  Tip de dulapdulap suspendat
  SertarNu
  Iluminat LEDfără corpuri de iluminat
  FinisajMat
  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 28 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Comoda TV Peleusz

  Comoda TV Peleusz

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate