Comoda TV 150 Sinenko
în depozit

Comoda TV 150 Sinenko

  %

  865 lei

  901 lei

  -4%

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Comoada TV 150 Sinenko este o mobilă stilată în ediție modernă. Dacă ești o persoană care apreciază stilul inovator și dorește ca apartamentul său să fie diferit față de alte amenajări standard de interior, această mobilă este pentru tine. Comoda pentru televizor Sinenko își va găsi locul în living, precum și în dormitor. Îi poți alege aspectul final abia după achiziție, selectând locul de fixare a ușilor cu deschidere.
  Mobila are un aspect original datorită frontului ușilor cu frezări alungite caracteristice. Aspectul inovator este influențat de asemenea de picioarele din material plastic în culoare contrastantă.

  Dimensiuni:

  • latime: 150 cm,
  • inaltime: 53 cm,
  • adancime: 40 cm


  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


  Detalii produs:

  • corp: placă laminată 16 mm mat,
  • fronturi: placă MDF 16mm frezată finisată cu folie PVC,
  • margine ABS 0,45,
  • balamale cutie fi 35mm,
  • ghidaje HAFELE Favorit montaj inferior,
  • picioare din material plastic,
  • mobila alb - picioare de culoare neagră
  • mobila negre - picioare de culoare auriu
  • lipsă mânere (fronturile ies ușor peste blat),
  • sarcină maximă: 25 kg,
  • fronturi universale - clientul alege chiar el, pe ce parte să fie polița


  Garantie:
  24 luni

  Latime150
  Inaltime53
  Adancime40
  SertarNu
  Iluminat LEDfără corpuri de iluminat
  FinisajMat
  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 29 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Comoda TV 150 Sinenko

  Comoda TV 150 Sinenko

  Produse similare

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate