Comoda TV Molo

EAN-13:

678 lei

Selecteaza culoarea:
10 zile lucratoare

scădea adăuga

Mai multe detalii

Molo esye un dulăpior TV modern cu formă de design. În jurul dulăpioarelor amplasate în partea centrală a mobilei se află un blat lat. Această soluție are un efect deosebit și influențează pozitiv valorile mobilei.

Comoda TV a fost dotat cu un mecanism „push to open”. Acesta facilitează accesul la obiectele amplasate în interiorul acestuia, deoarece, pentru a deschide dulăpiorul este suficient să apăsați ușor pe front.

Folosind opțiunea suplimentară de cumpărare a luminilor LED, poți aduce în sufrageria ta o strălucire plăcută, care îți va face cu siguranță mai plăcute momentele de odihnă seara.

Dimensiuni:

  • latime: 200 cm,
  • inaltime: 45 cm,
  • adancime: 35 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

  • PAL laminat mat 16mm,
  • front: placi MDF laminat lucios intens 16mm,
  • deschidere cu sistemul ”Push to open”
  • iluminat LED albastru ca si optiune suplimentara,


Garantie:
24 luni

Latime200
Inaltime45
Adancime35
Tip de dulapdulap
SertarNu
Iluminat LEDFacultativ
FinisajLucios
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 27 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 27 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 2

Ionela-Florentina 2019-10-19

M.am speriat la inceput pentru ca folia era atat de bine lipita incat parea o alta culoare!comoda este super isi merita banii!

miha i 2018-10-09

model frumos si de calitate

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Comoda TV Molo

Comoda TV Molo

30 alte produse din aceasta categorie: