Comoda Cosmasio COK151
în depozit

Comoda Cosmasio COK151

  829 lei

  Selecteaza culoarea:
  20 - 25 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Camera de zi sau livingul sunt locuri unde se întâlnesc toți locatarii. Pe lângă relaxare și petrecerea împreună a timpului liber, aici ne primit și musafirii. De aceea merită să asigurăm organizarea corespunzătoare a acestei încăperi, asigurând mobila care să ajute nu doar la depozitarea celor mai necesare lucruri, ci și un design corespunzător.


  Comoda Cosmasio COK151 este o mobilă cu mai multe fețe. Se integrează perfect în stilul industrial, dar și în cel scandinav.
  A fost dotată cu picioare înalte, din lemn de culoare neagră, sertare încăpătoare și dulăpioare. Comoda are de asemenea un sistem inovator de deschidere a fronturilor „PUSH TO OPEN”, datorită căruia ai acces cu ușurință la interiorul mobilei.
  Totul a fost fabricat din placă laminată rezistentă, cu margini ABS.

  Dimensiuni:

  • latime: 151 cm,
  • inaltime: 74 cm,
  • adancime: 41 cm


  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • corp și front: placă laminată cu o grosime de 16 mm,
  • margini ABS
  • mânere: metalice,
  • picioare din lemn (negru) 20cm,
  • deschise prin sistemul "PUSH TO OPEN",


  Garantie: 24 luni

  Latime151
  Inaltime74
  Adancime41
  SertarDa
  Iluminat LEDfără corpuri de iluminat
  FinisajMat
  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 28 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Comoda Cosmasio COK151

  Comoda Cosmasio COK151

  Mobilier din aceeasi colectie:

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate