Comoda Ligurin 1P

  EAN-13:

  925 lei

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Dacă apreciezi funcționalitatea combinată cu estetica la cel mai înalt nivel, atunci comoda modernă Ligurin este creată pentru tine.

  Designerii noștri au avut grijă ca forma ei să se încadreze în cele mai noi trenduri.
  Poți avea siguranța că încăperea în care se află va arăta ca o poză de pe coperta unei reviste de design interior.

  Comoda modernă Ligurin 1P este un produs fabricat din materiale de calitate ridicată, al cărei corp este rezistent la îndoiri și turtiri.
  Ușile sale nu au mânere, conferindu-i un caracter și mai modern.

  Disponibilă în culori universale și atemporale.

  Dimensiuni:

  • Latime: 130 cm,
  • Inaltime: 79 cm,
  • Adancime: 36 cm


  Culori:  
  culorile disponibile sunt prezentatemai sus


  Detalii produs:

  • Fronturi: PAL laminat cu luciu
  • corp din PAL laminat
  • fara manere
  • Comoda este echipata cu sistem de deschidere ”Tip-on”


  Garantie: 24 luni

  Latime130
  Inaltime79
  Adancime36
  SertarDa
  Iluminat LEDfără corpuri de iluminat
  FinisajLucios
  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 28 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Comoda Ligurin 1P

  Comoda Ligurin 1P

  Produse similare

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate