Comoda Nirus NKSZ160

EAN-13:

1 059 lei

1 858 lei

-799 lei

Selecteaza culoarea:
10 zile lucratoare

scădea adăuga

Mai multe detalii

Imaginează-ți numai cum ar arăta camera ta, dacă ai amplasa în ea comoda Nirus, amenajată cu accesoriile dorite. Această imagine poate deveni realitate, mulțumită unei simple decizii. Merită?

Comoda Nirus a fost fabricată din placă laminată de calitate ridicată, care îi amplifică practic toți parametrii. Pentru tine, acest lucru înseamnă că nu vei întâmpina defecte, sfărâmări sau alte deteriorări mecanice, care nu se știe de unde apar.

Profilele și fronturile comodei sunt fabricate din placă MDF, care pare creată pentru aceste sarcini. Picioare sunt din lemn de stejar. Cu siguranță știi că stejarul este unul dintre cei mai rezistenți copaci. Ne-am îngrijit și de detalii precum balamalele - funcționează pe amortizoare hidraulice. Astfel, ușile se închid cu grație și fără zgomot. Trebuie să încerci asta.


Dimensiuni:

  • latime: 160 cm,
  • inaltime: 83 cm,
  • adancime: 40 cm,


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

  • corp: placi de calitate laminate 16mm,
  • margini finisate cu ABS,
  • placa MDF,
  • Front: MDF lucios intens,
  • picioare de lemn stejar (înălțimea 20 cm),
  • balamale: hidraulice,


Garantie:
24 luni

Latime160
Inaltime83
Adancime40
SertarDa
Iluminat LEDNu
FinisajLucios, Mat
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 27 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 27 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 3

Gina 2019-11-27

Comanda a fost realizată bine. Totul a mers bine

Alina 2019-10-08

Comoda mi-a îndeplinit toate așteptările! O ador!

alex 2018-10-30

incantat de produs

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Comoda Nirus NKSZ160

Comoda Nirus NKSZ160

Mobilier din aceeasi colectie:

30 alte produse din aceasta categorie: