Comoda Temero TM09 K1D3SZ

EAN-13:

565 lei

Selecteaza culoarea:
10 zile lucratoare

scădea adăuga

Mai multe detalii

Comoda Temero TM09 K1D3SZ este un model elegant, care va conferi încăperii un caracter original.

În plus, este suficient de funcțională, pentru a găzdui numeroase lucruri — haine, documente, chiar și lenjerie de pat sau prosoape.

Comoda Temero este fabricată în stil scandinav, îmbinând un caracter brut și minimalist cu cel modern.

A fost dotată cu 3 sertare adânci și un dulăpior, creând o mobilă voluminoasă și încăpătoare, care poate sta atât în dormitor, cât și în sala de mese, sufragerie sau camera de zi. Calitatea ridicată a materialelor utilizate îți garantează utilizarea vreme îndelungată fără niciun fel de probleme.

Dimensiuni:

  • latime: 120 cm,
  • inaltime: 90 cm,
  • adancime: 40 cm


Culori:
culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • PAL laminat 16mm, blat 22mm,
  • margini ABS,
  • picioare: plastic - inaltime 15cm,
  • manare metal,
  • ghidaje cu role


Garantie:
24 luni

Latime120
Inaltime90
Adancime40
SertarDa
Iluminat LEDNu
FinisajMat
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 27 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 27 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Alina 2019-09-24

Comoda mi-a îndeplinit toate așteptările! O ador!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Comoda Temero TM09 K1D3SZ

Comoda Temero TM09 K1D3SZ

Mobilier din aceeasi colectie:

30 alte produse din aceasta categorie: