Bucătărie în stil scandinav

Bucătăria inspirată de designul scandinav este mai întâi maximum de funcțională și practică. Fiecare centimetru de spațiu este utilizat cu folos și în serviciul gătitului reușit.

Recunoaștem aici austeritatea scandinavă după formele simple și culorile unitare. Interiorul bucătăriei luminat prin culori deschise devine un spațiu prietenos de pregătire a meselor pentru toată familia.

Bucătărie pe măsura nevoilor!

Bucătăria scandinavă îmbină tot ce avem nevoie pentru a prepara mese gustoase. Setul de mobilă de bucătărie cu număr maxim de sertare este aici de bază, iar apoi masa extensibilă și scaunele albite, care invită locatarii la masa zilnică. Suma tuturor acestor componente, condimentată cu o serie de accesorii din lemn atestă faptul că în aer domnește spiritul hygge.

Colecții

Mobilă de bucătărie Multiline

Mobilă de bucătărie Multiline

Colecția de mobilă de bucătărie Multiline se diferențiază mai ales prin funcționalitate, pe care o așteptăm în mod special de la dotarea unei bucătării. Linia caracteristică este conferită mobilierului de culorile unitare, care fac totodată, ca încăperea să aibă un aer curat și proaspăt.

Vezi colecția
Scaune Zefir

Scaune Zefir

Colecția bogată de scaune Zefir se prezintă perfect în interioarele scandinave. Culorile deschise se potrivesc prefect cu celelalte elemente ale amenajării. Amatorii modelelor lemnului pot beneficia și de alte nuanțe de culoare, în care sunt disponibile aceste scaune bestseller.

Vezi colecția