meble do kuchni

Bucătărie în stil scandinav

Deși acest stil este vechi de peste un veac, oferă un farmec aparte, indiferent dacă este vorba de camera de zi, de bucătărie sau de dormitor. Stilul scandinav este dominat de culoarea alba, uneori este gri sau bej, iar insertiile de culoarea lemnului, sunt specifice acestui design.
În aranjamentul nostru în stil scandinav, am folosit bucătăria albă Lacosta și un set cu masa și scaune: masa de lemn și scaune AL28. Aceasta combinatie ofera un sentiment de căldura și confort, iar culorile sunt relaxante după o zi grea.


Ajustează după dorintele tale

Am aranjat bucătăria pentru o utilizare practica în fiecare zi, conține un numar mare de sertare și dulapuri, care au un sistem de închidere silentios. Dulapurile suspendate sunt o necesitate în bucătărie iar manerele ergonomice ofera un aspect elegant.

Ne pasa de toate detaliile, de aceea calitatea produsului este foarte importanta pentru noi. Materialele de înaltă calitate și buna manopera a acestora, face ca mobilierul sa reziste mulți ani în bucătăria dumneavoastră.

Setul în stil scandinav este caracterizat de proprietatiile naturii, astfel încât trebuie sa fi atent la detalii, dar poți fi sigur ca lemnul va fi soluția perfectă. Mobilierul de culoare albă și masa cu aspect vintage, se vor potrivi perfect în locuinta dumneavoastră.