Camere de zi moderne

Camera de zi a fost considerata, de secole, ca fiind cea mai importanta camera din casa. Acesta este locul unde toate intalnirile si evenimetele de familie au loc. O camera de zi bine mobilata va aduce comfortul dorit tuturor membrilor familiei.
Atunci cand alegi o mobila trebuie sa ai in vedere marimea camerei si un anumit stil care se va imbina frumos cu restul casei. Abilitatea de a le alege este o arta, totul trebuie sa se potriveasca si sa interactioneze.


Aranjarea camerei de zi

Cum sa amenajezi camera de zi pentru a ne creea o stare de liniste sau doar pentru a surprinde frumos invitatii.

Beige este o culoare deschisa care da caldura si eleganta in orice camera. Desi pare o culoare plictisitoare pentru multi dintre noi, peretii vopsiti in aceasta culoare ofera o senzatie de comfort, marind astfel vizual camera. Se imbina perfect cu elemente facute din lemn sau culoarea lui, negru sau gri. Sunt culori universale care nu se demodeaza niciodata. Solutia perfecta pentru persoanele care apreciaza un interior natural, prietenos si modern.

Accesorii stilizate

Sticla, crom, nuante de gri, negru si bej sunt elementele inseparabile din stilul modern. Aplicarea in practica a acestor elemente garanteaza ca propunerea noastra va fi de success

O mobila cu linii geometrice simple va crea baza perfecta pentru viitorul aranjament, mai ales cand peretii sunt intr-o singura nuanta. Setul va da contrastul necesar si va face balanta perfecta intre el si camera. Va fi mereu la moda indifferent de noile tendinte. Mobilierul pentru camera de zi este o investitie pe termen lung care trebuie sa fie atat comfortabila si reprezentativa cat si solida. Iluminatul este foarte important in interioarele modern. Castiga o dimensiune decorativa. Iluminatul cu lumina LED a rafturilor de sticla ofera character orcarui interior. Arata mult mai luxos si schimba complet aspectul camerei. Pentru iubitorii de lumina mai putin difuzata, lampile mici de tavan ar fi perfecte. Elementele decorative trebuie sa se potriveasca cu stilul camerei de zi. Trebuie sa retinem faptul ca ele trebuie sa se potriveasca atat stilistic cat si cromat.

Camera de zi este locul pentru cea mai comfortabila mobile- fotolii, scaune, masute de cafea si rafturi, la fel si regale camerei de zi- coltarul!
In cazul acesta piesa lipsa a camerei este Herkules min coltar, cu textura distinctiva si durabila in tonuri de negru si gri. Imbogatit cu cotiere si perne mari, care adauga comfort si admosfera familiala in orice interior.

O solutie interesanta este si alegerea unei mese, care va sparge stilul intregului interior, adaugand un accent characteristic stilului. Cireasa de pe tort, dupa cum sopune proverbul, este masuta de cafea care introduce atat un design modern, cat si un mod practic pentru orice ocazie.