meble do kuchni

Alb și negru în sufragerie

Albul și negrul reprezintă o combinație plină de contradicții. Albul este recunoscut drept simbol al purității și inocenței. Culoare cu conotație veselă, întruchiparea binelui și a inteligenței. Prin alb se exprimă respectul. Negrul este ghinionul, pe care se pare că îl aduce pisica neagră. Izvorul păcatului și al tentației. Aduce tristețea și conferă seriozitate


Folosirea albului și a negrului în încăperi.

În codul interioarelor, negrul și albul sunt pline de contraste. Culoarea alb face ca interiorul să fie mărit optic. Acest lucru se întâmplă datorită reflectării razelor soarelui. În ochii noștri, încăperea este mai mare și mai luminoasă. Asigură armonia. Liniștește și calmează simțurile, are acțiune relaxantă asupra utilizatorului. Totuși, excesul de alb poate induce o stare de melancolie.Negrul este culoarea care diminuează spațiul. Suprimă lumina, conferind încăperii un caracter întunecat, misterios. Excesul de negru poate induce o stare de oboseală, depresie și poate perturba siguranța de sine.


Alb și negru - duetul perfect.

Contrastul puternic dintre culori le face să se completeze perfect. Reprezentând o combinație atemporală, deși un clasic arhitectonic, nu este banală. Se pretează perfect pentru orice stil de interior. Începând de la cele englezești, provensale, coloniale și încheind cu moderne, loft sau industriale. Dacă folosești albul ca fundal, vei conferi spațiozitate interiorului și îl vei face mai luminos. Negrul ca accent va conferi o notă de eleganță, chic sau modern. Când aplicăm sistemul invers de culori, încăperea se va micșora optic și va fi misterioasă.În ciuda aparențelor, aceasta este soluția perfectă pentru persoanele, cărora le place să schimbe frecvent caracterul interiorului casei. Este suficient să adăugați puțină culoare, pentru a transforma o încăpere în stil alb-negru


Mobilă pentru o sufragerie în stil alb-negru.

În inspirațiile de azi, am ales un aranjament unde predomină albul, iar negrul este un accent puternic, folosit în mobila modernă. Datorită acestui lucru, sufrageria pare spațioasă, luminoasă, însă își păstrează personalitatea. Să privim mai aproape:


Mobilă alb-negru cu fixare pe perete Bralani.

În sufragerie a fost amplasată mobila cu fixare pe perete Bralani. Se combină perfect cu caracterul unei încăperi alb-negru, deoarece poate fi selectată în combinația de culori menționată. Un atu suplimentar al setului de dulapuri sunt fronturile. Au fost fabricate din material foarte lucios. Reflectă razele solare, aducând mai multă lumină în încăpere.


Comodă modernă.

Comoda neagră din gama de mobilă Bralani subliniază personalitatea încăperii. Asigură spațiul suplimentar pentru expunerea decorațiunilor preferate în spatele vitrinei de sticlă. Rafturile iluminate nu vor lăsa pe nimeni să treacă indiferent pe lângă comodă.


Colțar stilat.

Punctul central al inspirației este colțarul,fabricat parțial din piele ecologică neagră. Pentru a-i conferi un aspect lejer și pentru a păstra caracterul practic, baza a fost fabricată în nuanță de gri. Colțarul fabricat din 100% materiale negre va fi potrivit pentru încăperile mari.


Măsuță metalică pentru cafea.

W o măsuță atipică pentru cafea.Structura sa se bazează pe un cadru metalic negru, reprezentând o decorațiune suplimentară a interiorului în stil industrial. Blatul, creând legătura cu conceptul proiectului, a fost fabricat din placă albă lucioasă.


Accesorii pentru o sufragerie în stil alb-negru.

Pentru inspirație, au fost folosite accesorii în nuanțe delicate. O canapea gri, care se potrivește cu colțarul. Pentru a încălzi interiorul, pe perete a apărut o imagine în tonuri de galbem și panouri care imită lemnul. O decorațiuni interesantă este ghiveciul de beton, aflat pe măsuța de cafea. Un accent industrial apare din nou sub forma unei măsuțe mici, fabricate de asemenea din beton. Lucrurile din beton sunt un trend nemuritor de designer, iar oaspeții tăi cu siguranță vor fi atrași de aceste accesorii creative.