Cameră încântătoare a copilului

Cameră încântătoare a copilului

Perioada de așteptare a noului membru al familiei este plină de bucurie și pregătiri. Cumpărarea de hăinuțe, căutarea suzetei perfecte, citirea despre cele mai bune biberoane și aranjarea camerei pentru bebeluș.


La capitolul camere pentru copii, suntem la curent și vă sugerăm cu drag cum să amenajați camera bebelușului. În acest scop, am ales cel mai frumos (în opinia noastră) set de mobilă pentru copii. Noi ne-am îndrăgostit de el. Și tu?


Pătuțul! Nu numai frumos, ci și funcțional.

În primele luni de viață, copilul alocă aprox. 20 de ore pe zi somnului. De aceea, un element cheie al camerei copilului va fi pătuțul. Te gândești la ce să fii atentă, atunci când alegi pătuțul? Un pătuț bun are posibilitatea reglării bazei Pentru a avea o siguranță mai mare, baza pătuțului ar trebui să se lase în jos, când copilul începe să stea în șezut, iar apoi încearcă să se ridice. Copiii sunt curioși și îi poate interesa lumea, care se află dincolo de bariera pătuțului. Însă aplecatul prea mult în afară nu este recomandat! Grilajul detașabil, este o funcție utilă când copilul este deja mai mare și poate părăsi singur pătuțul. Un atu suplimentar este posibilitatea transformării pătuțului în canapea. Datorită acestei soluții, camera bebelușului se poate transforma rapid în camera copilului. Iar pătuțul devine pat pentru cu copil de ...2,3,4 anișori.

Un accesoriu ingenios pentru pătuț este sertarul. Vei putea depozita în el de ex. lenjeria de rezervă. Asigură-te că sertarul pătuțului este în set. Cu siguranță îl vei primi și ca element singular.


Măsuță de înfășat pentru confort și siguranță.

Probabil toate mămicile și toți tăticii adoră să își sărute micuții bebeluși pe tălpile goale. Iar copiii adoră să stea în picioarele goale și adesea fac asta cu viteza luminii – iar asta îngreunează înfășarea eficientă. De aceea e bine să avem toate lucrurile necesare la îndemână! În propunerea noastră, am folosim un insert pentru comodă, care are funcția de măsuță de înfășat. Copilul se află la o înălțime confortabilă pentru tine, protejat de o mică balustradă. Iar în comodă poți păstra produsele cosmetice de îngrijire, scutecele și hăinuțele pentru dormit.

În oferta noastră vei găsi de asemenea măsuțe de înfășat, pe care le poți așeza peste pătuțurile adaptate în acest sens.


Comoda, care ascunde comori.

Am menționat-o deja, însă merită să mai subliniem încă o dată că, în camera copilului, este un fel de „spiriduș bun”. Cu siguranță tot ce e important va încăpea în comodă și va fi mereu la îndemână. Și dacă mai este și frumoasă, atunci nu mai există argumente ca să n-o așezi în camera bebelușului.


Dulap. De ani buni aduce fantezii celor mai mici.

Dulapul prezentat în propunere este elementul nostru preferat. Cu siguranță va putea găzdui toate cadourile bunicilor, datorită polițelor încăpătoare. Iar tija pentru umerașe îți va permite să atârni toate costumațiile micuței dive sau micuțului cavaler. Pe lângă funcționalitate, dulapul are o formă interesantă - imită o căsuță. Reamintindu-ne clipele când eram și noi copii, vedem în el un potențial uriaș de joacă. În ochii copilului poate fi un castel, un magazin, o școală sau o unitate de pompieri și... imaginația copiilor nu cunoaște limite! Iar camera copilului nu e numai un dormitor, ci și un loc de joacă pentru acasă.


Raft. Îi învață să păstreze totul la locul său.

În camera copilului nu poate lipsi spațiul pentru numeroasele jucării și cărticele. Alegând raftul, de la cea mai fragedă vârstă ai grijă ca cel mic să învețe să își așeze lucrurile la locul lor. În propunere am pregătit două propuneri. Un raft mai mic – unde copilul va avea acces facil la jucăriile sale preferate și un raft superior , care se va umple cu timpul nu numai cu jucării, ci și cu cărți.

Bebeluș este de fapt doar câteva luni. Amenajând camera bebelușului, merită să ne gândim la funcționalitatea camerei și a mobilei, chiar și atunci când copilul va avea 2, 4 sau 5 ani.


Vă invităm să parcurgeți celelalte seturi de mobilă pentru copii.