Cameră încântătoare a copilului

Cameră încântătoare a copilului

Aranjamente interior cu atmosferă glamour atrag din magie și strălucire, precum și printr-un stop de amuzament. Cum amenajăm un astfel de interior?

Înțelegem ca nimeni altcineva, că mobila frumoasă de dormitor este visul multor persoane. Fiecare știe bine că nu toate diminețile sunt perfecte și tocmai de aceea merită să ne trezim într-o încăpere frumoasă, care ne va face cu siguranță să ne simțim mai bine pentru tot restul zilei.

privire. Utilizarea unui design modern cu mobilă în stil baroc sau a texturilor mate cu suprafețele colorate, strălucitoare, poate părea abstractă unora dintre noi, însă datorită acestui lucru, putem crea un aranjament, care să îmbine un strop de lux și senzualitate.

Dormitorul practic și frumos este conform anumitor standarde, pe care ne străduim să le respectăm. Aranjamentul nu va fi însă niciodată complet glamour, dacă îi vor lipsi contrastele specifice. Aici a fost utilizată o gamă de culori destul de expresivă, bazată pe combinarea culorilor: negru și alb.

Pat confortabil

Punctul central al aranjamentului nostru este, bineînțeles, patul confortabil.Acesta se pretează perfect pentru spațiile mari, prin prisma spătarului înalt, matlasat, de culoare albă și a dimensiunilor impresionante. Acesta este un element, care va conferi interiorului un aspect primitor și chic. Merită să dotați acest pat cu un recipient practic pentru lenjerie sau un sertar, în care se pot păstra obiecte care nu își au un loc permanent în viața de zi-cu-zi.

Mobilă de dormitor

Un element suplimentar, care se pretează perfect în dormitor este șifonieru glisant Look cu oglinzi uriașe, care măresc optic spațiul și aduc strălucirea dorită.

O completare plăcută vor fi de asemenea noptierele Ikar, împreună cu o comodă încăpătoare, cu aspect foarte simplu și minimalist. Comoda este completarea perfectă a șifonierului. În sertarele ei vei putea depozita lenjeria de corp și chiar lenjeria de pat. Pe comodă vei putea pune cutia pentru bijuterii, cosmeticele pentru machiaj și sticluțele de parfum. Polița Deco, spendată deasupra comodei va fi un loc extraordinar pentru elemente decorative și cărți, în dormitorul nostru de vis.

Accesorii în interior

O altă trăsătură distinctivă a interiorului glamour este strălucirea omniprezentă. Reflexiile luminoase pot fi găsite oriunde - câteva idei ar fi: țesături strălucitoare, lumânări, veioze. Să recurgem deci la huse de pernă decorative sau cuverturi din atlas atunci când amenajăm interiorul. Să nu uităm de oglinzile mari, care deschid și măresc interiorul. Accesorii strălucitoare și distinctive ar trebui să fie și vazele, figurinele sau bibelourile. Însă să lăsăm mobila să atragă privirea, pentru că ele joacă aici la urma urmei rolul principal.

Visezi la un un dormitor în stil glamour? Amenajează-l cu noi!


Vă invităm să parcurgeți celelalte seturi de mobilă pentru copii.