meble do kuchni

Cameră de tineret pentru frați

Camera de tineret este un loc deosebit. Locatarii său nu mai sunt copii, ci aproape adulți, de aceea trebuie să îmbine într-un mod special diverse avantaje și funcționalitatea. La amenajarea ei, cel mai bine să ne lăsăm ghidați de intuiție și să ascultăm glasul lor. Mai ales dacă în cameră vor locui - nu unul, ci doi copii, care, precum pisicile, adoră să își urmeze cărările! La amenajarea camerei, ar trebui să împărțim camera în câteva zone de bază - de dormit, de studiu și de joacă. Pentru ca un adolescent să-și aibă locul său, refugiul său, unde să se simtă confortabil, să alegem mobila corespunzătoare, care să fie modernă și totodată funcțională.

Zona de distracție și odihnă

Copiii adoră să se joace. Amenajând o cameră comună pentru frați, nu poți uita acest lucru. Soluția ideală va fi așezarea mobilei la maximum lângă perete, astfel vei putea gestiona spațiul și vei putea crea un „loc de joacă” acasă. Într-o cameră mică va funcționa mai bine teoria „mai puțin înseamnă mai mult”. De aceea am pariat pe mobila de tineret. minimalistă și practică. Am dotat camera universal, corespunzător atât pentru fete, cât și pentru băieți. Încăperea noastră este caracterizată de prezența nuanțelor deschise, pastel. Mobila albă aduce interiorului un strop de prospețime și conferă un caracter ușor. Albul este o culoare, care asigură posibilități extinse pentru amenajare. Pentru această mobilă vom alege ușor toate accesoriile necesare, creând un interior primitor. Un accesoriu original și relaxant va fi pufa comodă SAKO MEGA. Tipul și coloristica pufei ar trebui să se potrivească stilului, în care a fost amenajată camera de tineret. Interioarele moderne sunt o ocazie excelentă pentru a îmbina mobila albă, pereții bleu cu o culoare expresivă a pufei - portocaliu. Nuanțele curajoase în contrast cu nuanțele pastele vor forma o compoziție atipică. Zona pentru dormit - pentru că în camera oricărui copil, un pat confortabil este de bază. Deosebit de practic poate fi un pat supraetajat, dotat cu sertare. Un astfel de pat poate deveni un nou loc de joacă, iar când copilul va crește sau se va plictisi de aspectul său, poate fi separat într-un mod simplu, fără costuri suplimentare, obținând astfel două paturi de tineret separate. În orice încăpere se adună mărunțișuri, care sunt greu de ordonat. De aceea, comoda Ikar se pretează perfect în camera copiilor noștri! Și ce e de făcut cu jucăriile inutile? Pentru asta cel mai bine să folosim coșuri, cutii sau cutii de carton practice. Aceste soluții cu siguranță vor fi de ajutor la menținerea ordinii în camera copiilor noștri neastâmpărați.

Zona de studiu

Când copilul devine tot mai mare, ne concentrăm pe pregătirea locului ideal pentru studiu și odihnă. Biroul pentru tineret este locul principal de lucru. Aici va deveni indispensabil în zilele noastre un computer, vor fi întinse cărți și caiete. Din acest motiv, biroul ar trebui să fie suficient de mare, astfel încât să încapă toate lucrurile. Dotează-ți camera cu un birou spațios Snow cu dulăpior încăpător și sertar pentru lucruri de ținut la îndemâna copilului tău. În locul rafturilor voluminoase pentru cărți, alege polițe, care vor fi mai practice și vor economisi mult spațiu! Se vor sfârși scuzele și lecțiile nefăcute!

Ce culori în camera copilului?

Este o etapă foarte importantă. Când decidem culorile pereților și ale pardoselilor, să reținem că nuanțele influențează personalitatea. Un covor deschis, din lemn, care va da un caracter primitor, se va potrivi de minune în camera copiilor. Și ce facem cu culorile pereților? Tradițional, culoarea albastră era rezervată numai băieților. Noi însă propunem să amenajăm o cameră albastră atât pentru băieți, cât și pentru fete. Această nuanță are o influență bună asupra psihicului - permite calmarea și relaxarea. În plus, ajută lucrul creativ și dezvoltarea, lucru foarte important. Folosit corespunzător și combinat cu alte culori, este alegerea perfectă, dacă vorbim de culoarea pereților atât în camera băiatului, cât și a fetei. Să nu folosim totuși nuanțe foarte puternice și închise. Nuanțele prea intense pot stimula copilul într-un mod nesănătos, inducând stări de nervozitate și îngreunând concentrarea. Camera de tineret ar trebui să fie precum locatarul ei. Adolescentul care se simte confortabil în camera lui, va putea să se dezvolte corect și să își petreacă timpul cu plăcere în ea. Datorită produselor noastre, vei putea amenaja cu ușurință o cameră primitoare și practică, locul ideal pentru joacă și odihnă, deoarece copiii fericiți fac și părinții să fie fericiți.