meble do kuchni

Aranjament grădină - mobilă de grădină.

Concediu în fiecare zi caldă, e oare posibil acest lucru? De ce nu? Într-o grădină bine amenajată te poți simți (măcar pentru o clipă) ca în concediu. E suficient să ieși din casă, să te așezi pe un un scaun de grădină comod și să inspiri profund. Nu-i așa că e foarte plăcut? Iar dimineața, cu o ceașcă de cafea pe terasă, poți începe ziua cu energie bună. Hârjoneala cu cei mici la locul de joacă amenajat acasă poate fi bucurie curată. O completare a farmecului verii și primăverii sunt serile petrecute împreună cu prietenii la grill și glume. Pentru astfel de momente, merită să te gândești la o grădină sau o terasă confortabilă.


Zona de relaxare – fotoliul suspendat.

Prin alegerea mobilei de grădină corespunzătoare, poți crea o zonă de relaxare în liniștea casei tale. Un loc, unde să poți ațipi sau unde să te poți cufunda în lumea fascinantă a cărților sau ebook-urilor, unde să te poți odihni după alergăturile zilnice. Fotoliul suspendat poate fi tocmai acea zonă de relaxare pentru tine. Este auto-suficient - are un cadru solid, așa că nu ai nevoie de un copac sau de o altă structură pentru fixarea lui. În plus, îl poți muta în orice loc, astfel încât să te simți mereu confortabil. Un atu imens al fotoliului suspendat este construcția sa. În el te poți ascunde, îți poți sprijini capul de marginea sa și te poți lăsa în voie viselor...


Zona de întâlniri - set mobilă de grădină.

La aer curat mâncărurile au gust mai bun! Iar mâncarea are cel mai bun gust, atunci când mâncăm cu prietenii. Set mobilă de grădină, masă + scaune, reprezintă alegerea perfectă pentru întâlniri în familie la masa de prânz sau pentru un grill seara cu prietenii. Dacă setul tău de mobilă de grădină este expus factorilor atmosferici, merită să îți alegi mobilă fabricată din plastic. Nu este afectată de ploi sau de temperaturi ridicate. Nu este afectată de coroziune sau putregai. În funcție de mărimea grădinii sau terasei tale, poți alege un set de mobilă de grădină cu o masă și 2/4/6 scaune sau o băncuță de grădină..


Zona gastronomică – grill de grădină.

Revenind la subiectul grillului cu prietenii, nu putem omite chestiunea grillului de grădină. Piața oferă diverse tipuri de grill: cu cărbuni, pe gaz, electrice. În propunerea noastră se află un grill de grădină cu cărbuni. Acesta furnizează nu numai emoții (stingerea flăcărilor bruște), însă conferă preparatelor o aromă de fum.


Zona de joacă - tobogan pentru copii.

Grădina este nu doar o zonă de relaxare pentru părinți, ci și un loc de joacă pentru copii. Copiii adoră să-și petreacă timpul în aer liber. Merită deci să le creăm un loc de joacă sigur și interesant. În acest sezon se bucură de multă popularitate toboganele.Toboganul de grădină poate fi adaptat diverselor tipuri de structuri, de ex. unei căsuțe din lemn. Folosirea acestuia le dezvoltă copiilor nu numai coordonarea motrică, ci și imaginația.


Dacă grădina / terasa ta nu e încă gata pentru venirea verii, caută neapărat oferta noastră de mobilă de grădină.