Mihai , Arad

Pot să mă exprim numai la superlativ: livrare rapidă, montajul e extrem de simplu, colțarul poate fi montat rapid, mobilă bine fabricată, confortabilă, de efect, solidă. Suntem foarte mulțumiți.

       

Ana, Iași

Îmi era teamă să cumpăr online, însă totul a fost în regulă. Livrarea foarte rapidă, contactul plăcut și prețurile accesibile

Un minus ar fi lipsa posibilității de a stabili o oră convenabilă de livrare.

       

Mihaela_83, Baia Mare

Contact plăcut cu vânzătorul. Reacționează rapid la cereri și întrebări. Livrare conformă cu termenul anunțat. În ciuda problemelor minore cu lipsa pieselor - recomand!

Lipsă pini compleți pentru montaj.

         

Ștefan1976, Bacău

Livrare rapidă și gratuită. Contact plăcut cu vânzătorul. Mobilă de calitate ridicată. Recomand tuturor!

         

Liliana, București

Patul comandat a fost livrat în colete pentru montaj individual. Salteaua confortabilă, deși credeam că va fi mai tare. Au fost ceva probleme cu înșurubarea, însă soțul s-a descurcat

         

Cristi44, Brașov

Achiziția a fost ok. Comunicarea cu vânzătorul pe plus. Și transportul rapid și fără probleme. Locuiesc într-un loc cu acces dificil pentru mașinile de livrare, așa că am rugat să mă ajute și domnii m-au ajutat cu descărcarea - pentru asta un mare plus! Recomand și vă salut!

         

Rodica_22, Suceava

Cu siguranță voi mai face cumpărături aici! Preț decent în raport cu calitatea. Livrare rapidă. Contactul - un mare plus!

         

Răzvan M., Focșani

Contact telefonic perfect. Totul clarificat până în cele mai mici detalii. Am primit ce am comandat - comanda conformă cu pozele și descrierea. Recomand și mulțumesc pentru colaborarea plăcută și fructuoasă.

         

Bogdan89, Sibiu

Lipsa anumitor elemente, care a fost imediat recompensată. Comunicarea super, transportul la fel, numai termenul de livrare puțin cam lung. Pat super, în general recomand.

Timp de așteptare prea mare pentru pat

         

Radu, Constanța

Dacă e vorba de calitatea mobilei, nu am nimic de reproșat. Totul ok: transport, contact, produse.

Comoda s-a dovedit a fi puțin mai mică decât în poză, însă e vina mea, că nu am măsurat-o.

         

Monica10 , Pitești

Mobila cu fixare pe perete din fotografii părea mult mai mare. Am avut probleme cu o poliță de sticlă, pentru că era crăpată. După ce am trimis reclamația, au soluționat rapid. Contact bun.

un element deteriorat.

Nick
Localitatea
Pro-uri
Minusuri