×

Pentru a-ți putea furniza cele mai bune oferte, pe care le dorești, în conformitate cu „GDPR”, începând cu 25.05.2018, avem nevoie de acordul tău pentru o mai bună adaptare a conținutului la comportamentul tău. Îți protejăm intimitatea și nu creștem aria drepturilor noastre. Datele tale sunt în siguranță la noi, în orice moment poți retrage acordul pe baza politicii de confidențialitate.

Vezi mai multe

         

Mihai , Arad

Pot să mă exprim numai la superlativ: livrare rapidă, montajul e extrem de simplu, colțarul poate fi montat rapid, mobilă bine fabricată, confortabilă, de efect, solidă. Suntem foarte mulțumiți.

       

Ana, Iași

Îmi era teamă să cumpăr online, însă totul a fost în regulă. Livrarea foarte rapidă, contactul plăcut și prețurile accesibile

Un minus ar fi lipsa posibilității de a stabili o oră convenabilă de livrare.

       

Mihaela_83, Baia Mare

Contact plăcut cu vânzătorul. Reacționează rapid la cereri și întrebări. Livrare conformă cu termenul anunțat. În ciuda problemelor minore cu lipsa pieselor - recomand!

Lipsă pini compleți pentru montaj.

         

Ștefan1976, Bacău

Livrare rapidă și gratuită. Contact plăcut cu vânzătorul. Mobilă de calitate ridicată. Recomand tuturor!

         

Liliana, București

Patul comandat a fost livrat în colete pentru montaj individual. Salteaua confortabilă, deși credeam că va fi mai tare. Au fost ceva probleme cu înșurubarea, însă soțul s-a descurcat

         

Cristi44, Brașov

Achiziția a fost ok. Comunicarea cu vânzătorul pe plus. Și transportul rapid și fără probleme. Locuiesc într-un loc cu acces dificil pentru mașinile de livrare, așa că am rugat să mă ajute și domnii m-au ajutat cu descărcarea - pentru asta un mare plus! Recomand și vă salut!

         

Rodica_22, Suceava

Cu siguranță voi mai face cumpărături aici! Preț decent în raport cu calitatea. Livrare rapidă. Contactul - un mare plus!

         

Răzvan M., Focșani

Contact telefonic perfect. Totul clarificat până în cele mai mici detalii. Am primit ce am comandat - comanda conformă cu pozele și descrierea. Recomand și mulțumesc pentru colaborarea plăcută și fructuoasă.

         

Bogdan89, Sibiu

Lipsa anumitor elemente, care a fost imediat recompensată. Comunicarea super, transportul la fel, numai termenul de livrare puțin cam lung. Pat super, în general recomand.

Timp de așteptare prea mare pentru pat

         

Radu, Constanța

Dacă e vorba de calitatea mobilei, nu am nimic de reproșat. Totul ok: transport, contact, produse.

Comoda s-a dovedit a fi puțin mai mică decât în poză, însă e vina mea, că nu am măsurat-o.

         

Monica10 , Pitești

Mobila cu fixare pe perete din fotografii părea mult mai mare. Am avut probleme cu o poliță de sticlă, pentru că era crăpată. După ce am trimis reclamația, au soluționat rapid. Contact bun.

un element deteriorat.

Nick
Localitatea
Pro-uri
Minusuri