Pokój studenta

Camera studentului

Studiile sunt timpul, când tinerii se mută din casa familiei într-un apartament închiriat sau într-o cameră închiriată. Vor să aibă spațiul propriu, în care să se afle atât loc pentru studiu, odihnă, cât și pentru întâlnirile cu prietenii. Însă cum să amenajăm o cameră de tineret, având la dispoziție un buget studențesc? Fiecare amenajare de interior trebuie începută de la planificare. Adeseori se întâmplă ca viziunile interiorului ideal să fie devastate de realitate - camera este mică, neconvenabilă, iar costurile cresc continuu. Trebuie să ne gândim bine și să folosim spațiul cât mai bine. Planificând, reducem riscul unei surprize neplăcute, cum ar fi o canapea prea mare sau lipsa de fonduri în contul bancar.

Ce culoare a pereților?

Cu cât e mai deschis interiorul, cu atât este mai spațios. Culorile deschise reflectă lumina și fac camera să pară mult mai mare. În plus, pereții deschiși și neutri dau multe posibilități la amenajare și permit modificări rapide ale amenajării. Doar studenții adoră schimbările!

Orice se potrivește cu un interior deschis la culoare. Putem schimba rapid caracterul camerei, introducând accesorii atipice cu formă sau culoare expresivă. Fără a cheltui o avere pe accesorii, poți crea un interior extraordinar de stilat. Unul țipător, care îți intră în ochi, va face camera să aibă mai puțină energie.

Apreciezi originalitatea?

Poți atârna pe pereți orice îți dorești! Fotografii ale prietenilor, tablouri, cărți poștale, chiar și postere decupate din reviste, care sunt permise practic oriunde! Caracterul interiorului ar trebui să redea personalitatea și să ne facă să ne simțim ca acasă în camera studențească.

Stilul studențesc este specific - obiectele găsite sau dăruite, strânse într-un singur loc. Fiecare mobilă dintr-o altă poveste, însă totul se potrivește. În ciuda vieții sociale larg dezvoltate, studenții își petrec mult timp deasupra cărților și notițelor, care trebuie ascunse undeva. Cu siguranță la păstrarea ordinii și disciplinei poate ajuta mobila cu fixare pe perete Gallardo, care are polițe și dulăpioare încăpătoare. Un element important, dacă nu cel mai important, în camera studentului este locul de dormit. Un model de pat cu adevărat studențesc - canapeaua extensibilă Lena — acesta este! Ai musafiri? O pliezi și ai loc de stat. Nu-ți mai faci griji de lenjeria neîmpachetată. Pur și simplu ascunzi totul în recipientul pentru lenjerie și gata! O după-amiază leneșă? O desfaci și ai un pat incredibil de comod. Atmosfera de acasă va fi dată și de: masa Lucky și biroul Kris, de culoare stejar sonoma. Dacă ți se pare că e o soluție prea simplă, adaugă o veioză de designer într-o culoare țipătoare sau alte bibelouri care conferă caracter.

Ieftin nu înseamnă deloc plictisitor!

Camera studențească amenajată într-un stil original, cu cap și cu idei, poate arăta cu adevărat stilată și interesantă. Uneori sunt suficiente accesoriile, atât de des neapreciate de mulți. Ține minte, că în acest loc studentul trebuie să se simtă bine și să și învețe eficient. Îmbinarea acestor două chestiuni este posibilă!

Vezi aici oferta de birouri>>>

Pokój studenta Pokój studenta