Cameră încântătoare a copilului

No products avalible.

CAMERĂ FUNCȚIONALĂ A ADOLESCENTULUI

În viața oricărui băiat vine un moment, când majoritatea jucăriilor aterizează într-o cutie de carton și se odihnesc în pod. Acolo își duc cea de-a doua viață, așa ca în „Toy Story”. Și numai anumite jucării rămân în cameră, ocupând locul de onoare pe una din polițe ca trofeu din copilărie. Acest moment al schimbărilor se numește cu siguranță maturizare.

Când un băiețel devine bărbat, camera lui trebuie să țină pasul cu el. Însă în camera adolescentului trebuie păstrat un echilibru. Nu poate fi copilăroasă și nici prea matură - plictisitoare! Din fericire, vine în ajutor sistemul dedicat de mobilă pentru camera de tineret. Datorită lui vei amenaja camera, care va fi funcțională și faină, pe val, cool & wow!

CAMERA ADOLESCENTULUI, cum să o amenajezi?

Înainte de amenajarea încăperii merită să ne gândim ce rol trebuie să aibă camera adolescentului. Printre cele mai frecvente se numără:

  • - loc de dormit;
  • - loc de învățat;
  • - depozitare haine și cărți;
  • - distracție - adică loc pentru computer și pentru primirea oaspeților.

O altă chestiune este dimensiunea camerei și în acest moment încep problemele! Camera trebuie să fie multifuncțională, iar suprafața camerei este mică! De aceea, în propunerea noastră arătăm cum se poate rezolva problema cu o cameră mică a adolescentului!

PAT SUPRAETAJAT economie de spațiu.

Patul supraetajat supraetajat este cheia pentru economisirea spațiului. În zona de sus se află spațiul de dormit; Pat confortabil cu barieră, care protejează de căderea din pat pe timpul nopții. Dacă patul se află în partea de sus a camerei, se poate gospodări partea de sub pat. În propunerea pregătită aceasta devine locul pentru birou și dulap. La patul supraetajat din propunere nu duce o scară tradițională, ci sunt construite trepte largi. Treptele pot fi folosite și ca polițe!

BIROU în camera adolescentului.

Dacă e vorba de birou și învățătură pentru majoritatea băieților, nu există aici o corelare mai mare. Temele pentru acasă se fac mai degrabă „pe genunchi” și e o pierdere de timp să faci ordine pe birou, ca să mai întinzi pe el caietele! Însă se întâmplă uneori să depui mai mult efort pentru anumite lucrări. Profesoara de limbă română nu este caligraf și cere să scrii frumos ca să primești notă de trecere!

Biroul nu e doar un loc de învățat, ci și de distracție. Biroul e locul pentru computer și alte echipamente electronice, printre altele boxe, microfon și alte accesorii de gaming precum padul sau volanul.

DULAPUL ȘI COMODA loc de depozitare.

Există o teorie care spune că majoritatea dulapurilor și polițelor sunt pentru păstrarea ordinii în camera de tineret. Noi tindem să o susținem. Camera adolescentului trebuie să depoziteze nu doar haine, ci și cărți și caiete. În plus, interesele tinerilor se schimbă rapid - ca moda. Totuși, sentimentele nu îi lasă să se despartă complet de colecția de postere / CD-uri / tricouri etc. Amenajând camera adolescentului, aveți în vedere acest lucru. Alegeți mai multe dulapuri, decât aveți nevoie la momentul respectiv. Iar colecțiile menționate mai sus nu vor rămâne pe podea, găsindu-și locul în dulapul corespunzător. În propunere, pe lângă un dulap,încăpător, se află și un dulăpior pentru lenjerie și două comode moderne. Comoda se pretează și pentru păstrarea cărților.

MĂSUȚĂ PENTRU CAFEA și loc pentru prieteni.

Datorită folosirii unui pat supraetajat, în camera adolescentului am economisit puțin spațiu. Merită să îl dedicăm zonei de întâlnire a adolescenților. În acest scop, nu e nevoie de multe. E suficientă o măsuță de cafea, astfel încât să încapă pe ea câteva pahare și un bol cu chipsuri și fotolii sau perne. Zona astfel pregătită va permite tinerilor să se uite împreună la un film și să stea de vorbă. Rețineți, că datorită lui știți, unde își petrece timpul copilul tău și cu cine e prieten. Dacă adolescentul folosește o consolă de jocuri, merită să așezați dulăpiorul TV într-un loc, unde să se poată juca în voie. Mai ales în cazul jocurilor cu mișcare.

Stil în CAMERA ADOLESCENTULUI.

Cea mai sigură soluție în camera adolescentului este mobila în stil modern. Se pretează în situația, în care băiatul are 12, cât și 16 ani. Mobila modernă se caracterizează printr-o formă interesantă, dar simplă. Funcționalitate ridicată și culori moderne.