meble do kuchni

Cum să aranjăm perfect o sufragerie modernă cu spațiu pentru luat masa?

Crearea unei sufragerii perfecte, moderne, cu spațiu pentru luat masa nu este o chestiune simplă. Cu atât mai mult, cu cât locatarii au o viziune complet diferită în a percepe acest spațiu și gusturi diferite. De aceea, am creat special pentru tine un aranjament, care îmbină stilul modern și spațiul disponibil, în care vei putea amplasa atât sufrageria, cât și un spațiu practic pentru luat masa.

Sufrageria modernă cu spațiu pentru luat masapoate fi amenajată în multe feluri diferite. Chiar și într-o încăpere mică se pot separa aceste două zone. Și lucrul acesta nu necesită curaj, ci o idee bună și bine gândită.


Ce mobilă pentru sufrageria cu masă?

În amenajarea sufrageriei cu spațiul pentru luat masa un rol cheie îl joacă alegerea mobilei - a colțarului, a mesei și scaunelor și a măsuței de cafea. Colțarul va marca perfect zona de odihnă și relaxare, iar masa cu scaunele zona de luat masa.


Să începem așadar de la alegerea colțarului.

Dacă avem o cameră relativ mică, nu putem exagera cu dimensiunea colțarului. O mobilă prea mare va micșora optic spațiul disponibil, reducând și din funcționalitatea acestuia. Dacă însă interiorul, așa ca în cazul de față, este spațios, putem fi tentați de o canapea de colț mai mare, pe care să încapă cu siguranță toată familia. Merită să fie nu numai comodă pentru stat, ci și pentru dormit. O, da! Funcția extensibilă la colțarul Matiz este perfectă! În plus, posibilitatea reglării spătarelor te va face să te relaxezi perfect în timpul sesiunilor de film de seara împreună cu familia.


Și cum rămâne cu masa și scaunele?

Merită să alegi acele modele, care au în set o masă pliabilă și învelitori comode pentru scaune. Pentru ca mobila să nu ne creeze prea multe probleme, cel mai bine este să o alegem pe cea care este și practică și funcțională. De aceea, în acest caz, în setul RK118, am folosit învelitori pentru scaune din piele ecologică albă, care este ușor de păstrat curată și are o prezentare de efect. Cea mai sigură soluție este alegerea mesei și scaunelor, care provin dintr-un singur set. Astfel evităm neplăcerile, care însoțesc elementele prost alese din punct de vedere coloristic.


E timpul pentru o cafea!

Nu există nimic mai plăcut decât cafeaua preferată în ceașca preferată. De aceea ne-am gândit și să avem o măsuță de cafea în zona de odihnă. Aceasta este o soluție practică nu numai în timpul vizitelor musafirilor, ci și în timpul vizionării serialului preferat. Pentru că numai pe ea putem pune liber reviste, telecomanda televizorului sau gustările.


Sufragerie modernă cu masă

În aranjamentele moderne, rolul principal este jucat de accesorii. Iluminatul de efect, lustrele suspendate deasupra mesei, florile, chiar și draperiile sau polițele - acestea sunt elemente decorative, care trebuie bine gândite. Lucru valabil și pentru gama de culori, care ar trebui să fie coerentă. Să reținem de asemenea să nu exagerăm - stilul modern nu agreează excesul de decorațiuni și fastul.