Mieszkanie loftowe

Apartament loft

Austeritatea, eleganța rafinată, spațiul imens și gama limitată de culori - acestea sunt trăsăturile caracteristice stilului loft. Acest stil a apărut din necesitate în Statele Unite, în perioada recesiunii din anii 50, iar astăzi este considerat un simbol deosebit la gustului și libertății în amenajarea interiorului.

Interioare austere

Caracteristica stilului industrial este spațiul, cel mai adesea deschis, auster, lipsa completă a diviziunilor între bucătărie si sufragerie sau dormitor ce mărește efectul spațiului. Pereții lăsați cel mai adesea cu materialul, din care au fost fabricați, descoperit - cărămidă și beton brut. Culorile dominante sunt naunțele de gri, negrul și accesoriile sub forma cărămizilor roșii. Se vor combina bine cu materialele naturale ale pereților și vor permite conferirea unui aer personal interiorului.

Simplitate și funcționalitate

Regula de bază în amenajarea interiorului loft este minimum de mobilă, maximum de simplitate. Mobila originală, frumoasă, care să arate grea și masivă este clasică pentru aspectul unui interior loft

Mobila folosită în aranjamente de acest tip trebuie să fie simplă și funcțională. Nuanțele reci, închise de gri ale mobilei de bucătărie Rene fabricate din material foarte lucios, se vor combina perfect cu pardoseala și pereții de beton. Dulăpiorul TV Rifo - minimalist este propunerea pentru persoanele care doresc să recreeze în cele mai mici detalii designul industrial.

În sufragerie ar trebui să apară și un colțar mare, confortabil Misti,tapițat cu o țesătură în culoare gri neutră. Accesoriile sale moderne sub formă de picioare cromate și multitudinea de funcții vor îndeplini așteptările chiar și celor mai exigente persoane.

Trăsături caracteristice

In stilul loft un rol cheie îl joacă spațiul și lumina. Tavanele înalte permit de obicei crearea mezaninelor. Spațiul deschis, lipsit de pereți despărțitori, stimulează ideile creative. Singurile principii, după care trebuie să ne ghidăm, sunt păstrarea minimalismului în aspect și a austerității finisajelor suprafețelor. Semnul distinctiv al stilului industrial sunt pereții de cărămidă - însă nu oricine își poate însă permite această decorațiune a apartamentului. În cazul în care cărămida nu intră în calcul, merită să vă decideți asupra plăcilor care imită cărămida sau unui fototapet care prezintă un zid vechi. Peretele care reamintește de un zid vechi se potrivește perfect cu încăperile post-fabrică.

Stilul industrial nu agreează decorațiunile. Numărul de obiecte și mărunțișuri aflate în casă trebuie redus la minimum - trebuie să vă ghidați conform principiilor minimalismului.

Crezi că stilul industrial este cel potrivit pentru tine? Urmărește propunerile noastre, descoperă idei pentru metamorfoza apartamentului tău și inspiră-te în fiecare zi!