Apartament loft

Simplitatea și spațiul sunt lucruri care diferențiază stilul loft pe fondul altor amenajări. Culorile dominante sunt toate nuanțele de gri, cărămiziu și negru, care conferă întregului un caracter brut. Într-un apartament loft nu vei întâlni o supraîncărcare de mobilă sau accesorii - aici domnește minimalismul.

Un climat industrial într-un apartament

Tocmai în lofturi întâlnești betonul brut pe pereți sau pardoseală, mobilier funcțional sau mezaninuri care joacă rol de dormitor. Spațiul deschis, lipsit de pereți despărțitori, stimulează ideile creative, care creează locuința viselor tale. Toate elementele utilizate se îmbină perfect unele cu celelalte, asigurând maximum de confort.

Colecții

Măsuță Lessa

Măsuță Lessa

Această măsuță se diferențiază prin designul atipic. Baza sa decorativă, din oțel și blatul rezistent se potrivește perfect cu interioarele de lofturi.

Vezi mai multe
Colțar Misti

Colțar Misti

Dacă apreciezi confortul în timpul odihnei, acest colțar a fost creat tocmai pentru tine. Are spătar reglabil, șezut moale și funcție de dormit, care se poate dovedi foarte utilă.

Vezi mai multe
Dulăpior TV Rifo

Dulăpior TV Rifo

Baza dulăpiorului TV Rifo, joasă, însă foarte funcțională, devine o decorațiune deosebită în încăpere, asigurându-i un caracter modern. Elementul superior, dulăpiorul, permite depozitarea celor mai utile lucruri.

Vezi mai multe
Colecția Multiline

Colecția Multiline

Mobila de bucătărie din colecția Multiline, datorită culorilor bogate și multitudinii de dulăpioare de bucătărie, poate fi adaptată oricărui interior. Este încăpătoare și deosebit de funcțională, aspecte importante pentru persoanele care apreciază soluțiile practice.

Vezi colecția