Living în nuanțe de gri

Colțarul gri, pereții în nuanțe de alb și tonuri de gri sau accesoriile gri sunt elemente care compun un aranjament nu numai modern, ci și atemporal al livingului gri. Nuanțele de gri alternează bine cu podele din lemn, precum și cu albul universal, pe care îl putem introduce în aranjament, sub formă de mobilă, dar și de decorațiuni.

Aranjamentul sufrageriei gri

În sufrageria prezentată, cel mai important rol este jucat de colțarul gri – Tony Bis și de setul modern de mobilier de culoare albă. Totul are o legătură coloristică deosebit de coerentă și asigură aspectele funcționale ale încăperii. De ce am ales mobilă în nuanțe de alb și gri? Deoarece aceste culori conferă interiorului un caracter luminos, curat și spațios.

Colecții

Colțar extensibil Tony Bis

Colțar extensibil Tony Bis

Colțarul extensibil Tony Bis este un model fabricat în forma literei U, care nu doar asigură un spațiu generos de locuri de ședere, ci și un spațiu confortabil pentru a sta întins. În set sunt incluse perne decorative.

Vezi mai multe
Set de mobilă Baros 10

Set de mobilă Baros 10

Modern și totodată practic - astfel poate fi descris pe scurt setul de mobilă Baros. Setul de mobilă este compus dintr-un dulap TV mare și două vitrine suspendate, pe care le poți accentua cu lumini LED.

Vezi mai multe