Bucătărie modernă cu insulă

Bucătăria open space este un trend modern și neschimbat al ultimilor ani în amenajări. Face legătura cu spațiul omniprezent, care facilitează comunicarea între locatari. Bucătăria este locul central din casă, în care se concentrează viața de familie. Aici gătim, mâncăm sau purtăm cele mai importante discuții. De aceea merită să avem grijă, ca încăperea să nu fie doar modernă, ci și funcțională.

Amenajările de bucătărie din ziua de azi surprind nu doar prin designul deosebit, ci și prin aplicațiile practice, care facilitează viața de zi cu zi. Tot mai des ne decidem să alegem mobilă de bucătărie, ale cărei elemente le putem alege singuri pentru încăpere, folosind la maximum spațiul disponibil.

Insula de bucătărie conferă bucătăriei eleganță și avânt, asigurând un blat de lucru suplimentar. Multitudinea de dulăpioare, sertare sau polițe ne ajută să păstrăm o ordine impecabilă, având mereu la îndemână toate lucrurile importante.

Colecții

Colecția Multiline

Colecția Multiline

Mobila de bucătărie Mulitiline a fost fabricată în stil modern. Fronturile lucioase în mai multe variante de culori și numeroasele soluții practice îi garantează funcționalitatea. În această colecție vei găsi dulăpioare de bucătărie suspendate și de sine stătătoare, dulăpioare pentru a încastra un cuptor sau mașina de spălat vase și polițe pentru micile accesorii, datorită cărora vei putea amenaja bucătăria viselor tale!

Vezi colecția