Cameră pentru frați

Adesea, camera de tineret este cea mai mică încăpere din toată casa. Tocmai în aceasta, pe câțiva metri pătrați trebuie să-și împartă spațiul două caractere diferite - frații. Se întâmplă să fie în intervale diferite de vârstă, ce poate duce la multe probleme, nu doar de amenajare. Cum să împaci două universuri de copii într-o singură încăpere, astfel încât să îndeplinești așteptările și să mai fie și funcțională?

Când alegi o cameră împărțită, mobila aleasă cel mai adesea este patul supraetajat. Tocmai acesta va economisi foarte mult spațiu, asigurând un loc confortabil pentru odihnă.

Merită să ne gândim și la mobilă, care să faciliteze depozitarea – polițe suspendate, comode sau un dulap încăpător, care este soluția excelentă în camerele de tineret.

Un element important sunt de asemenea birourile, care vor permite dezvoltarea interesului celor mai tineri locatari, facilitând totodată munca și studiul liber.

Colecții

Colecția Cygni

Colecția Cygni

Colecția prezintă polițe și rafturi deosebite, care se diferențiază prin designul modern, simplitate și funcționalitate. Își încântă utilizatorii cu o gamă modernă de culori, care se integrează excelent cu amenajările actuale de interior.

Vezi colecția
Dulap Vista

Dulap Vista

Vista este un model de dulap dotat cu un sistem de uși glisante, care se pretează în special în încăperile de mici dimensiuni. Are culori moderne și oglindă pe front, lăsându-și utilizatorii plini de admirație.

Vezi colecția
Birou Repi

Birou Repi

Funcționalitatea este baza! Biroul Repi facilitează munca liberă sau studiul, asigurând un blat de lucru spațios. Toate accesoriile școlare și de birou, computerul sau manualele își vor găsi în sfârșit locul permanent.

Vezi mai multe