Hol funcțional

Holul este primul și totodată cel mai dificil loc de amenajat pe planul casei, având nevoie încă din etapa de planificare de o atenție deosebită. Dorind să întâmpinăm oaspeții într-un spațiu luminos, spațios și amenajat cu gust, merită să mizăm pe mobilier și accesorii caracterizate printr-un aspect frumos, precum și prin cel mai ridicat grad de funcționalitate.

Cum să creăm impresia de spațialitate în hol?

O încăpere strâmtă și îngustă poate fi ușor făcută să fie luminoasă. Te întrebi cum poți face acest lucru? Ai la dispoziție cel puțin două metode. Prima dintre acestea este să integrezi câteva oglinzi, care să reflecte lumina și astfel să lase impresia unei măriri optice. Pe de altă parte, la polul opus se află ușile glisante - glisând de-a lungul peretelui, lasă spațiu liber în centrul holului.

Colecții

Uși glisante Mereno

Uși glisante Mereno

Gama largă de culori și modele care ornează partea din față a ușilor glisante Mereno permit asortarea lor aproape ideală cu amenajarea încăperii. Pentru amatorii accentelor de amenajare, colecția include și modele cu oglindă și inserturi decorative în nuanțe contrastante.

Vezi colecția