Mały pokój na poddaszu

Cum să amenajăm o cameră mică la mansardă?

Ești în pană de idei pentru amenajarea mansardei? Te întrebi ce mobilă se va potrivi cel mai bine? În această propunere vei găsi tot ceea ce îți este necesar! Îți vom sugera, cum să folosești 100% potențialul interiorului cu diagonale, pentru a crea un interior primitor, practic și funcțional, fără a ieși măcar din casă.

Amenajarea camerei la mansardă este o provocare serioasă. Cu atât mai mult, cu cât este mică și fixă... Cel mai important este ca acest spațiu foarte limitat să fie bine amenajat.

Mansarda este locul, în care domnesc diagonalele și ferestrele de acoperiș. Toate aceste elemente se înscriu perfect în trendul stilului modern. Pentru a mări o încăpere mică la mansardă, e suficient să vopsim pereții în alb, pentru a o mări optic și pentru a o deschide.

Odihnă confortabilă

Amenajând o cameră mică la mansardă, suntem forțați să economisim spațiu și să alegem mobilă multifuncțională.Mizând pe confort, merită să ne concentrăm pe alegerea unei canapele corespunzătoare.Este important să îndeplinească două funcții de bază: un loc confortabil pentru stat și dormit. Cea mai bună în acest caz va fi canapeaua extensibilă Ari, dotată cu funcția de dormit. Cu ajutorul câtorva mutări simple, o vei transforma într-un pat extraordinar de confortabil, fără a ocupa tot spațiul liber din încăpere. Așezată central sub fereastra acoperișului, o să vă permită să priviți stelele înainte de a adormi și o să vă asigure un strop de odihnă și relaxare. Un loc suplimentar pentru a sta așezat pot fi pufele practice Rose, care vor da farmec încăperii și un design modern. Vor fi perfecte ca loc suplimentar de ședere în cazul musafirilor neașteptați și ca suport confortabil pentru picioare în timpul unei seri relaxante în fața televizorului. Fabricate din piele ecologică ușor de întreținut curată, cu elemente suplimentare matlasate.

Camera secretelor

Nimic nu ne creează probleme atât de mari ca lipsa spațiului de depozitare a lucrurilor într-o cameră mică. Dezordinea continuă, hainele aruncate și mototolite și un munte de bibelouri inutile. Și asta nu e o problemă pentru tine? Cea mai bună soluție în acest caz va fi un dulap glisant încăpător . Vei uita de lucrurile aruncate, lipsa spațiului pentru haine sau dezordinea generală. De acum orice își găsește locul său permanent. Dulapurile acestea sunt foarte încăpătoare și nu ocupă mult loc. Se pretează perfect într-un interior mic și fix. Oglinda,mare montată pe front ma mări optic spațiul și va ilumina încăperea. Se va dovedi un lucru foarte util, înainte de fiecare ieșire în oraș cu prietenii. Cu siguranță va conferi de asemenea dulapului un caracter unic și un aspect de designer.

Întâlnirea la o cafea, o seară în familie în fața televizorului sau revista presei de după-amiază, toate astea nu ar avea loc fără o masă practică. Această mobilă simplă și foarte utilă reprezintă centrul întregului nostru aranjament. Subliniază perfect stilul modern al interiorului. Pentru că ce ar fi canapeaua fără o masă? funcțională? Culorile curajoase și stilate și finisajul atipic o diferențiază de alte piese de mobilier. Reprezintă o completare armonioasă a întregului și subliniază stilul modern al încăperii.

Am avut grijă ca o suprafață mică să fie gospodărită la maximum, să fie funcțională și înainte de toate să aibă un aspect plăcut. Descoperă cu noi soluțiile originale pentru amenajarea încăperilor noastre, cu o sumă nu foarte mare, fără a fi nevoie să ieșim din casă.

Mały pokój na poddaszu Mały pokój na poddaszu