Biroul de acasă

Amenajarea prietenoasă și care facilitează concentarea a biroului de acasă îmbunătățește semnificativ starea de spirit, influențează favorabil și ritmul și calitatea muncii efectuate. O amenajare în tonuri deschise, întreruptă de un desen închis al pereților sau de accesorii colorate, va sprijini concentrarea și rapiditatea sarcinilor efectuate. Pe de altă parte, ce este cel mai important la un astfel de interior este să te simți pur și simplu bine.

Home office funcțional

Cu gândul la a asigura un caracter maximum de funcțional biroului tău de acasă, home office, trebuie mai ales să acorzi atenție dotărilor lui. Regula este simplă – cu cât vei alege mobilă mai practică, cu atât spațiul îți va facilita mai mult munca zilnică. Uneori e mai avantajos când biroul înlocuiește masa, iar raftul mare transparent lasă loc unui dulap încăpător. Nu uita de accesorii! Într-un birou se vor preta mereu oglinzile și florile la ghiveci.

Colecții

Masă extensibilă Diesel

Masă extensibilă Diesel

Masa extensibilă multifuncțională Diesel este apreciată în sufragerie, sala de masă, precum și în bucătărie, unde însoțește în fiecare zi mesele în familie. A sosit momentul să descoperim gama largă de utilizări ale acesteia, deoarece posibilitatea adaptării mărimii blatului nevoilor curente este pur și simplu adorată de biroul home office.

Vezi mai multe