Vă informăm că, având în vedere starea de pericol epidemiologic existentă,

Mirjan24 funcționează fără modificări!

Depunem în continuare toate eforturile, pentru ca produsele comandate să fie livrate în cel mai scurt timp, toți membrii echipei noastre fiind implicați.

1. Livrare produse

Pentru a asigura toate măsurile de precauție, am întreprins o serie de acțiuni pentru eliminarea eventualului risc. De aceea, procesul de transmitere a produselor pentru livrare are loc fără contact personal al șoferilor cu lucrătorii din depozit, aceștia fiind bineînțeles dotați cu echipamentele necesare de protecție a sănătății lor.

Dorim să vă asigurăm că, ne asigurăm de asemenea de respectarea condițiilor deosebite de igienă în timpul transportului produselor, dezinfectând în mod curent clanțele, ușile și interiorul mașinilor de livrare.

Pentru eliminarea eventualelor riscuri, vă rugăm să respectați recomandările oferite de curier în timpul predării comenzii.

2. Plata pentru produsele comandate

Având în vedere siguranța sanitară, vă încurajăm să plătiți online. Poți plăti produsele comandate în magazinul nostru prin transfer, cu cardul sau prin alte modalități fără numerar.