Dormitor cu pat matrimonial

Dormitorul este locul, unde ne regenerăm forțele după o zi grea și unde ne bucurăm de clipe de respiro într-o dimineață liberă. În dormitor, pentru unii cel mai important este patul și fiecare minut, pe care îl pot petrece în el, iar pentru alții tot ce îl înconjoară: un dulap plin cu hainele preferate, un raft cu cărți sau priveliștea pe fereastră.

Adeseori știm ce ne dorim de la un dormitor, însă nu întotdeauna reușim să îi dăm expresia și caracterul potrivit. În ajutor vine propunerea noastră „Dormitor cu pat matrimonial”. În acest set rolul principal îl joacă patul și culorile și materialele, care îl însoțesc. Nuanțele pământii aduc încăperii armonie și liniște, iar țesăturile utilizate conferă un caracter familiar.

Colecții

Patul matrimonial Crete

Patul matrimonial Crete

Patul matrimonial Crete este cel mai important punct al dormitorului. Verdele sticlă îi subliniază forma ușoară și se combină perfect cu matlasarea și picioarele din lemn. Culoarea intensă este meritul țesăturii Magic Velvet, care este în plus și deosebit de moale. În plus, nu putem uita de chestiunea confortului. Paturile matrimoniale sunt recunoscute ca unele dintre cele mai bune de pe piață, având o structură complexă, bazată pe două saltele.

Vezi mai multe
Fotoliul Florence

Fotoliul Florence

Verdele sticlă este culoarea principală a acestei propuneri și se regăsește și în fotoliul Florence. Fotoliul se combină perfect cu patul Crete, având culori apropiate și țesătură moale de pluș. Va fi plăcut să te așezi în după-amiezile libere și să te delectezi cu priveliștea de pe fereastră. În acest fotoliu cu siguranță nu vei simți timpul trecând.

Vezi mai multe
Colecția Anrok

Colecția Anrok

O completare a propunerii este mobila de dormitor din colecția Anrok. Fronturile albe conferă încăperii prospețime și un caracter ușor, iar inserturile și picioarele de culoarea lemnului natural se combină frumos cu patul și fotoliul. În set se află o comodă cu sertare, un dulap mare cu tijă și polițe pentru îmbrăcăminte și noptiere stilate.

Vezi colecțiię