Cameră de tineret mică

O cameră de tineret amenajată într-un spațiu mic nu trebuie deloc să semene cu o cameră de depozitare. Dimpotrivă, poate fi o încăpere ordonată și luminoasă, în care fiecare obiect să aibă locul său. Cum putem să realizăm asta? Este important să alegem mobilă inovatoare și totodată multifuncțională!

Datorită unui pat rabatabil cu dulap simplu de utilizat, unui birou cu blat mobil și de ex. unui raft încăpător, un spațiu aparent greu de amenajat devine funcțional și practic. Cel mai important este însă faptul că și o cameră mică de tineret poate sprijini un tânăr să își realizeze pasiunile, să îl însoțească în dezvoltarea dinamică a intereselor sale.

Colecții

Paturi rabatabile Bed-Concept

Paturi rabatabile Bed-Concept

Paturile rabatabile de ultimă generație sunt dedicate încăperilor mici cu posibilități reduse de amenajare, cum sunt de cele mai multe ori camerele adolescenților. Având în vedere inovațiile care le caracterizează, paturile rabatabile se pretează perfect și în garsonierele mici și în livingurile legate de dormitor. Având în vedere salteaua standard, confortul dormitului nu diferă cu nimic de un pat obișnuit, iar spațiul ocupat după rabatare este incomparabil.

Vezi colecțiię
Raft modern Meliton

Raft modern Meliton

Ai de amenajat puțin spațiu liber? Raftul Meliton te va ajuta să folosești eficient acest spațiu. Cinci polițe spațioase îi vor asigura adolescentului suficient spațiu pentru cărți, gadgeturi și diverse electronice. Pe de altă parte stilul industrial, în care a fost realizat raftul, va sublinia aspectul spinos al amenajării. Forma universală, în combinație cu gama largă de culori de polițe va arăta bine și în living.

Vezi mai multe
Dulapurile cu uși batante Bralani

Dulapurile cu uși batante Bralani

Avantajul colecției de dulapuri Bralani este mărimea optimă, care se pretează perfect chiar și în camere foarte mici. Pe de altă parte, spațiul de depozitare a hainelor impune prin caracterul spațios. În dulapul astfel amenajat, adolescentul poate cu ușurință să depoziteze și echipamentul sportiv și diverse accesorii. Coloristica mobilierului include câteva nuanțe din cele mai moderne, datorită cărora amenajarea va corespunde trendurilor actuale.

Vezi mai multe
Biroul modern Deborah

Biroul modern Deborah

Deborah este un birou modern cu blat mobil. În funcție de nevoile curente și mărimea camerei, reglajul îți va permite adaptarea așezării optime a blatului. Suplimentar, la dispoziția elevului, biroului îi este anexată o comodă. Dulapul, sertarul și polițele deschise reprezintă un spațiu bine organizat pentru cărți și rechizitele necesare copilului.

Vezi mai multe
Scaun tapițat Lilo II

Scaun tapițat Lilo II

Un scaun comod este accesoriul necesar pentru un birou. Într-o cameră mică de tineret va funcționa bine scaunul tapițat Lilo. Învelitoarea moale va asigura adolescentului confortul în timpul realizării temelor pentru acasă, precum și a realizării pasiunilor și hobby-urilor. Scaunul are multe culori la alegere, astfel chiar și cele mai rafinate gusturi își vor găsi opțiuni printre acestea.

Vezi mai multe
Lămpi de plafon Gap black

Lămpi de plafon Gap black

Lampă modernă Gap black asigură cu stil iluminatul fiecărei încăperi aflate pe planul casei tale. Având în vedere simplitatea și culoarea puternică, acest corp de iluminat se prezintă excelent în camerele de tineret și de studenți. Două puncte de lumină într-o carcasă din aluminiu se pretează excelent și pentru iluminatul pereților camerei și al decorațiunilor suspendate pe aceștia.

Vezi mai multe