Amenajare festivă pentru living

Crăciunul este un moment deosebit, plin de bucurie și momente de reflectare. Acest moment este completat de întâlnirile în familie, petreceri festive la o masă îmbelșugată și cultivarea tradițiilor frumoase, îndelungate.

Aranjarea caselor sau apartamentelor se schimbă și ea. Apar decorațiuni festive, corpuri de iluminat stilate, ornamente și bradul. Tocmai acestea sunt accesoriile, care au fost păstrate în atmosferă festivă, permițând schimbarea completă a aspectului livingului.

Strălucirea lumânărilor, beculețele care clipesc și lămpile stilate. Nu ne putem imagina Crăciunul fără luminile festive, care aduc o atmosferă caldă și confortabilă interiorului.

Livingul industrial în ediția de sărbători ar trebui să fie amenajat minimalist. Sunt suficiente câteva decorațiuni expresive, mobilă atemporală și culori delicate, pentru a accentua atmosfera de iarnă.

Colecții

Colțar modern Wales

Colțar modern Wales

Un colțar confortabil este un element indispensabil al oricărui living. Șezutul moale și spătarul, precum și țesătura plăcută la atingere, pe care o oferă canapeaua de colț Wales, asigură un confort deosebit al relaxării. Cele mai mari avantaje ale colțarului sunt posibilitatea reglării spătarelor, recipientul încăpător, care permite depozitarea lenjeriei de pat sau a altor accesorii, precum și funcția confortabilă de dormit.

Vezi mai multe
Consola Duero

Consola Duero

Consolele moderne sunt mobile pentru aproape orice interior – indiferent de suprafața acestuia. Această mobilă confortabilă, universală și practică transformă livingul, holul sau dormitorul într-unul mai elegant. Această mobilă nu ocupă mult spațiu în încăpere, permițând așezarea celor mai importante obiecte sau decorațiuni. Pot îndeplini diferite funcții – aici contează creativitatea!

Vezi mai multe
Măsuță pentru cafea Kasander

Măsuță pentru cafea Kasander

Măsuța pentru cafea este elementul, pe care îl adaptăm cel mai des cu restul mobilei din living. Totul pentru a crea cu acestea un întreg coerent, fără a diferi ca stil. Modelul Kasander va îmbogăți orice interior, conferindu-i un caracter irepetabil și oarecum brut. A fost dotat cu un blat funcțional, stabil și un cadru din oțel și un spațiu, pe care îl poți folosi pentru păstrarea revistelor.

Vezi mai multe
Masă cu blat de sticlă Tempo

Masă cu blat de sticlă Tempo

Cele mai funcționale prin prisma formei sunt mesele cu blat dreptunghiular. Masa Tempo este un model, care se prezintă deosebit de elegant și este de asemenea atemporal și funcțional. Are un blat de sticlă și picioare metalice, pretându-se perfect în interioare industriale. Nu necesită utilizarea multor decorațiuni de sărbători. Se pretează perfect aici numai vesela elegantă cu motive de sărbători și lumânările înalte.

Vezi mai multe
Scaune comode Mina

Scaune comode Mina

Scaunele – mai ales cele care se află la masa de sărbători ar trebui să fie comode. Șezuturi adânci, spătar profilat perfect și stabilitate - aceasta este baza unui scaun perfect. Tocmai pe acestea petrecem ore lungi în cursul petrecerilor de sărbători în mijlocul familiei și în cântări de colinde. Scaunele Mina, datorită confortului și stilului de execuție, se încadrează în amenajarea industrială.

Vezi mai multe
Raft Claude

Raft Claude

Raftul Claude este o completare excelentă a amenajării livingului. Această mobilă practică și deosebit de estetic fabricată este un element interesant, care atestă stilul interiorului. Datorită utilizării polițelor suplimentare, asigură spațiul optim pentru păstrarea cărților, a fotografiilor de familie, a amintirilor sau a decorațiunilor de sărbători, care vor conferi o atmosferă caldă încăperii.

Vezi mai multe
Lamă de plafon Gap black 9384

Lamă de plafon Gap black 9384

Iluminatul folosit în interior poate influența nu doar aspectul și atmosfera încăperii, ci și starea generală de spirit a locatarilor. Lămpile minimaliste Gap Black, aflate aproape de plafon vor da linvingului un aspect modern, oarecum brut și un design unic.

Vezi mai multe
Lampă suspendată Imbria Black VI 9675

Lampă suspendată Imbria Black VI 9675

Orice încăpere are nevoie de mai multe surse de lumină. De un iluminat special are nevoie masa, deasupra căreia a fost suspendată lampa Imbria Black. Designul ei inovator se pretează excelent în livinguri sau săli de mese, îndeplinind funcția de iluminat suplimentar. Aceasta va aduce un aer familiar interiorului, subliniindu-i totodată caracterul modern.

Vezi mai multe
Lampă de pardoseală Cosmo chrom S

Lampă de pardoseală Cosmo chrom S

Cum să subliniem farmecul și să evidențiem avantajele interiorului? Este suficient să folosim o lampă individuală suplimentară. În acest caz Cosmo Chrom va conferi interiorului un efect vizual încântător și va asigura o lumină de atmosferă. Așezată în apropierea colțarului, va ilumina perfect colțul de relaxare, pretându-se în special pentru lecturi după lăsarea serii.

Vezi mai multe