Cameră la mansardă

Camera la mansardă este un spațiu care creează nenumărate posibilități de amenajare. Adecvat nevoilor, poți amenaja aici de ex. un salon de relaxare, în care să petreci zilnic timp cu familia. Sub plafonul înclinat se va prezenta excelent și un dormitor. Fereastra din acoperiș îți va permite să privești stelele din pat. Și dacă am îmbina aceste două spații într-unul singur? Vezi propunerea noastră și descoperă farmecul unei camere funcționale la mansardă!

Într-o atmosferă tipică de relaxare a mansardei se pretează foarte bine mobila care ne asigură posibilitatea de personalizare și adaptare la nevoile în schimbare ale membrilor familiei noastre. Canapeaua cu funcție de relaxare, măsuța pentru cafea pe roți sau comoda încăpătoare sunt doar câteva din gama largă de propuneri dedicate mansardei.

Colecții

Mobilă de relaxare cu funcție de relaxare Isco

Mobilă de relaxare cu funcție de relaxare Isco

Baza zonei comune de relaxare pentru toți locatarii este reprezentată de mobila tapițată. Datorită îmbogățirii cu funcția de relaxare, colecția Isco se înscrie perfect în acest spațiu.

Folosind reglarea în trei trepte a nivelului de înclinație a suportului pentru picioare, vei personaliza setările pentru poziția de ședere, semi-ședere sau culcat. Isco este o sofa pentru trei persoane și corespondentul său de două persoane. În colecție vei găsi și un fotoliu - modelul perfect pentru citit.

Vezi mai multe
Set mobilă de cameră Francisco

Set mobilă de cameră Francisco

Culori proaspete, picioare ușor alungite și mai ales formele drepte sunt caracteristici, pentru care interioarele moderne au adorat mobila Francisco. Prin prisma funcționalității, fiecare din elementele din componența colecției se diferențiază prin numeroasele spații încăpătoare de depozitare. Sertarele adânci, dulapurile spațioase și polițele deschise sunt doar câteva dintre soluțiile practice oferite de Francisco.

Vezi colecții
Măsuță pentru cafea pe roți Batista

Măsuță pentru cafea pe roți Batista

Stilul modern al măsuței pentru cafea Batista se pretează bine într-un living spațios. Mobilitatea, pe care i-o asigură roțile facilitează mutarea mobilei și implicit adaptarea așezării acesteia nevoilor curente. Blatul superior este din sticlă, ce animă amenajările moderne. Pe de altă parte, blatul este un loc practic pentru obiectele utile, precum telecomenzi, reviste și căști.

Vezi mai multe
Scaune moderne Archie

Scaune moderne Archie

Un accesoriu chic și totodată elegant pentru mansardă sunt scaunele din colecția Archie. Forma interesantă a scaunelor decorează spațiul, conferindu-i totodată o notă de strălucire de palat. Pe lângă valorile estetice, scaunele Archie sunt caracterizate și de confort. Șezutul tapițat împreună cu spătarul creează condiții confortabile pentru ședere chiar și timp de mai multe ore.

Vezi colecții
Pat tapițat Blues

Pat tapițat Blues

Elementul de rezistență al părții de dormitor a camerei de la mansardă este patul confortabil Blues. Învelitoarea tapițată moale în culoare intensă va face mai plăcute diminețile, precum și adormirea seara. Pentru cei cărora le face plăcere să citească seara înainte de culcare sau să se uite la un film, patul oferă un spătar alungit. Sprijinindu-ți spatele pe el, câștigi confort și căldură. Pe de altă parte, matlasarea plăcută pentru ochi este un detaliu modern, care va sublinia aspectul dormitorului.

Vezi mai multe
Consola Kadyks

Consola Kadyks

Într-o amenajare deosebită de dormitor, de regulă noptierele cedează locul consolei moderne Kadyks. Îmbinarea structurii metalice cu blatul de efect decorează spațiul cu bun gust, integrându-se excelent cu celelalte elemente ale amenajării dormitorului. Blatul superior este locul pentru veioză, un pahar cu apă și cartea de dinainte de culcare. Picioarele încrucișate ale consolei îi asigură stabilitatea, având și caracter decorativ.

Vezi mai multe