Panouri tapițate în camera adolescentei

Amenajarea unei camere de adolescentă înseamnă o provocare considerabilă. Fetele la această vârstă au multe idei pentru ele și vor să își pună planurile în practică. Ieri erau fascinate de muzica rock, azi vor să fie vedete pe TikTok, iar mâine poate va veni momentul pentru poezie și literatură. E greu să ținem pasul cu toate ideile, însă merită să asigurăm copilului un spațiu care să îi permită realizarea măcar a unora dintre ele. Cu siguranță cel mai bun loc pentru experimente va fi propria cameră.

Te întrebi cum să amenajezi camera adolescentei? Am pregătit pentru tine mai jos o propunere universală, care îți va permite să adaptezi camera la preferințele actuale ale fiicei tale. În acest scop, pe pereți au fost folosite culori delicate: nuanțe de alb și gri. Iar caracterul încăperii va fi asigurat de accesorii, care pot fi de exemplu postere în stil rock sau macrame în stil boho.

Colecții

Panouri tapițate Pag

Panouri tapițate Pag

Însă principala decorațiune a camerei sunt panourile tapițate. Acestea reprezintă spătarul patului, ajungând până la plafon. Spătarul realizat din panouri este înainte de toate foarte comod – va face mai plăcut cititul cărților sau revistelor. În plus, va conferi încăperii un caracter familiar, însă nu impune un anumit stil. Motivul panourilor tapițate apare și pe peretele opus. Poți așeza panourile în orice model, la libera alegere.

Vezi colecții
Mobilă tineret Olier

Mobilă tineret Olier

Din camera de tineret nu pot lipsi mobilele corespunzătoare. Un element cheie al dotării este biroul, care să asigure condiții confortabile pentru învățare. În plus, se va preta un raft și o comodă pentru cărți și caiete. Mobila prezentată în propunerea noastră face parte din colecția Olier, care se caracterizează prin picioare moderne, metalice în stil loft.

Vezi mai multe
Dulap cu uși glisante Presto VI

Dulap cu uși glisante Presto VI

Probabil toate dulapurile de adolescente sunt pline ochi. Merită să ai acest lucru în vedere atunci când alegi modelul corespunzător. Propunerea noastră este dulapul Presto VI. În interiorul său se află polițe adânci și o tijă lungă pentru umerașe. Această combinație te va ajuta să păstrezi ordinea. Un avantaj suplimentar al dulapului este oglinda mare aflată pe front. Amplasarea corespunzătoare a dulapului cu oglindă va face ca încăperea să pară mai mare și mai luminoasă.

Vezi mai multe