Hol cu panouri tapițate

Vrei să îți inviți musafirii să intre într-un hol modern, însă în același timp nu vrei să își piardă funcționalitatea? Cunoaștem perfect acest sentiment, de aceea îți prezentăm o propunere, care îndeplinește ambele așteptări. Acordă o atenție deosebită mobilei care este foarte practică, însă nu se abate de la trendurile actuale de design interior.

Printre soluțiile propuse nu lipsesc spațiul de depozitare pentru încălțăminte, un șezut confortabil pentru descălțare și un dulap generos pentru hainele de exterior. Iar un detaliu decorativ suplimentar sunt panourile tapițate, fabricate din țesătură plăcută.

Holul este cartea de vizită a casei, de aceea în amenajare ne-am hotărât să mizăm pe un interior cald și familiar, care le va permite oaspeților să se simtă în largul lor. În acest scop, au fost urilizate nuanțe calde de maroniu pe pardoseală și pe pereți. Totul se întrepătrunde cu mobilă în texturi moderne și cu accesorii, care sunt foarte importante în orice amenajare, deoarece îi conferă caracter. Caracterul cald al interiorului este influențat și de panourile tapițate în culoare roz delicat.

Colecții

Mobilier pentru hol Tavasz XII

Mobilier pentru hol Tavasz XII

Elementul cheie al holului prezentat este garderoba din colecția Tavasz. Din dotarea acesteia face parte un dulap cu două uși, al cărei front este ornat de o oglindă mare. Iar atenția este atrasă de panourile tapițate, care formează un spătar și un șezut confortabil, iar această soluție va face mai plăcută pregătirea zilnică pentru muncă sau școală. În set au fost incluse cuiere pentru hainele de exterior și un dulap, care se pretează perfect pentru încălțăminte.

Vezi mai multe
Uși glisante în casetă Monstera 100

Uși glisante în casetă Monstera 100

Nu doar mobila joacă un rol important în amenajarea interioarelor, ci și elemente precum ușile. În propunere îți prezentăm uși glisante în casetă, care se pretează perfect pentru încăperile mai mici. Ușile glisante montate în casetă nu colidează cu mobila, pentru deschiderea lor nu ai nevoie de spațiu suplimentar.

Datorită acestui lucru, lângă ele poți așeza o consolă, care este un accesoriu modern în amenajarea holului. Ușile glisante prezentate sunt disponibile în variante coloristice atemporale, ce facilitează integrarea lor în amenajarea ta.

Vezi mai multe