Sala de masă era cândva o încăpere separată, adesea situată în spatele ușilor de sticlă, lângă camera de zi și bucătărie. Din fericire, tendințele moderne au scos masa și scaunele din camera secretă și le-au instalat într-un living deschis. Datorită acestei soluții, sala de masă este folosită mult mai des decât doar de sărbători.

Sarcina propunerii de mai jos este să arate, cum se pot combina aceste două funcții, având în același timp grijă și de aspectul coerent și stilat al casei. Să ne apropiem și de tendințele actuale de design interior care trimit puternic la stilul industrial.

Casa prezentată este o adaptare a unei vechi fabrici. O trăsătură caracteristică a încăperii sunt plafoanele, ferestrele mari cu șprosuri, cărămida și instalațiile vizibile. Mobilierul care a fost selectat pentru această cameră avea drept scop în primul rând să îi sublinieze caracterul, dar și de a o face mai confortabilă. Elementul cheie al livingului este colțarul confortabil. Amplasat lângă fereastră, vă permite să vă bucurați de priveliștile din spatele acesteia.

De cealaltă parte a livingului s-a regăsit o măsuță cu scaune. Va face mai plăcute întâlnirile seara cu prietenii sau prânzul în familie. Avantajul mesei este opțiunea de întindere, când crește numărul oaspeților. În utilizarea zilnică, o masă mai mică este mai practică.

Colecții

Colecție mobilă living Namiro

Colecție mobilă living Namiro

Namiro este o colecție de mobilă pentru living, în stil industrial. Structura mobilei se bazează pe picioare metalice înalte, care se combină perfect cu culoarea corpului. Însă fronturile mobilierului sunt cele care atrag asupra lor toată atenția, iar acest lucru se datorează texturii și modelului, care se află pe elementele selectate.

Colecția include elemente precum: comode, o comodă TV, o măsuță pentru cafea și o vitrină înaltă cu front parțial vitrat.

Vezi colecții
Masă Sigeren SG13 cu scaune Archie 110

Masă Sigeren SG13 cu scaune Archie 110

Masa Sigeren reprezintă elementul cheie al zonei de masă. Lungimea sa înainte de întindere este de 120 cm, iar după adăugarea insertului ajunge la 160 cm. Blatul acesteia, cu textura stejarului, se combină perfect cu picioarele metalice de culoare închisă. Așezarea acestora asigură stabilitatea și reprezintă un excelent ornament.

Vezi mai multe

O completare a setului sunt scaunele Archie 110 în culoare similară cu a colțarului. De asemenea, au fost dotate cu picioare negre, înalte din metal, care se combină excelent cu celelalte piese de mobilier.

Vezi mai multe