O terasă însorită cu zonă de relaxare

Zilele însorite și calde ne invită să ne relaxăm în aer liber. O astfel de relaxare are un impact extraordinar asupra dispoziției sufletești. Relaxându-ne într-un spațiu verde putem uita de obligațiile zilnice și ne putem elibera de gândurile chestiunilor curente. Planificând amenajarea interioarelor, merită să ne gândim și la terasă, care servește drept loc de încărcare a bateriilor și asigură spațiul pentru întâlniri în cadrul familiei sau cu gașca de prieteni.

Colecții

Set mobilă de grădină Ziboni

Set mobilă de grădină Ziboni

Cafeaua în grădină cu cunoștințele sau poate o clipă de relaxare cu familia, în acest scop se pretează excelent setul de mobilă de grădină Ziboni. În compoziția setului intră două fotolii cu brațe, o canapea comodă și o măsuță practică. Mobila se pretează perfect atât pe terasă, balcon, cât și în grădină.

Vezi mai multe
Fotoliu suspendat Elmariko

Fotoliu suspendat Elmariko

Diminețile călduțe de primăvară sau vară, tu și o ceașcă de cafea și primele raze de soare – ce viziune plăcută, nu-i așa? Dacă adaugi aici și fotoliul suspendat Elmariko, vei obține clipe într-o atmosferă plăcută în mijlocul naturii. Șezutul comod cu pernă moale va asigura odihna confortabilă, indiferent de perioada zilei.

Vezi mai multe
Leagăn de grădină Jakund

Leagăn de grădină Jakund

Legănare delicată, cântec de păsărele, mirosul florilor și verdeața puternică sunt momente și senzații, pe care merită să le celebrăm. Relaxându-te pe leagănul de grădină Jakund, poți citi o carte sau poți petrece pur și simplu timpul într-un mod plăcut. Este un model, pe care îl poți folosi singur sau împreună cu persoana iubită.

Vezi mai multe
Lămpi de grădină în formă de bilă Cumulus

Lămpi de grădină în formă de bilă Cumulus

Serile calde de vară au nevoie de o haină potrivită. Dacă ai în plan să creezi o zonă de relaxare în aer liber, nu uita de luminile potrivite. Cu verdeața înconjurătoare se potrivesc perfect lămpile de grădină în formă de bilă Cumulus. Disponibile în 2 dimensiuni, vor completa perfect colțișorul de relaxare din mediul tău.

Vezi mai multe