Dormitor mic în stil modern

Amenajarea unui dormitor mic este o adevărată artă a compromisurilor. Un dulap mare sau mai mic + o comodă. Un pat de 140 cm + o noptieră, sau un pat de dimensiune 160 cm cu un confort mai mare al somnului? Din fericire există multe soluții practice, care te vor ajuta să amenajezi un dormitor mic în stil modern!

Dormitor mic în stil modern

Un pat spre dormitor

Dacă te decizi pentru un pat matrimonial, pe care să îl împarți cu o persoană care preferă să doarmă pe diagonală, atunci mai bine să alegi o dimensiune mai mare a patului. Confortul somnului vostru este cel mai important. Însă lipsa noptierei poate fi compensată cu câteva polițe suspendate. Reține doar stabilirea înălțimii corespunzătoare sau îndepărtarea patului de perete.

Colecții

Pat tapițat Alita

Pat tapițat Alita

Patul tapițat Alita este un pat tapițat modern, care este disponibil în mai multe variante de culoare, oferind învelitori din țesături tip împletitură sau piele ecologică. Avantajul patului este recipientul pentru lenjerie, care va asigura un loc suplimentar de depozitare.

Vezi mai mult
Polițe Cygni 001

Polițe Cygni 001

Polițele Cygni 001 sunt disponibile în trei culori, care se pretează perfect pentru interioarele moderne. Polițele sunt nu doar un înlocuitor excelent pentru noptieră, ci și un raft pentru cărți. Polițele mici se pretează pentru expunerea obiectelor și fotografiilor preferate.

Vezi mai mult