mała sypialnia w nowoczesnym stylu

Dormitor mic în stil modern

Dormitoarele mici creează adesea probleme cu aranjamentul și gospodărirea spațiului disponibil în încăpere. Pentru a ne asigura un loc comod pentru dormit și depozitare, trebuie să alegem un model de dulap si pat, care va permite folosirea la maximum a spațiului și în același timp să fie și foarte funcțional. O soluție bună ar fi achiziția de mobilă, în care există posibilitatea alegerii dimensiunilor. Pe lângă vânzarea mobilei cu o singură dimensiune, oferim și alte dimensiuni disponibile ale modelelor selecționate, care vor permite adaptarea produselor într-un dormitor dificil de aranjat.

dificil de aranjat patul este baza. Din moment ce avem deja o cameră separată, să punem acolo un pat de mărimea, de care avem nevoie. Să reținem să acesta trbuie să aibă lungimea, lățimea și înălțimea corespunzătoare, pentru ca persoana care se odihnește pe acesta să-și poată petrece confortabil timpul. Paturile de dormitor selecționate au chiar și 5 dimensiuni diferite. Datorită acestei opțiuni, cu siguranță vei alege dimensiunea ideală pentru aranjamentul tău. Spre deosebire de paturile tradiționale, în opțiunea suplimentară, sub salteaua poate fi amplasat un recipient pentru lenjerie, care va fi un loc suplimentar pentru păstrarea lenjeriei și a îmbrăcăminții.

Multe dormitoare mici îndeplinesc și funcția de garderobă. Când planifici spațiul, e bine deci să te gândești la un dulap încăpător și la o comodă și noptiere, în care vei putea cu ușurință să depozitezi toate lucrurile care nu au un loc fix zi de zi. Dulapul are funcția de uși glisante care înlesnește utilizarea, reducând suprafața utilitară a încăperii. Un avantaj suplimentar al acesteia este oglinda amplasată pe fața ușii, care va mări optic un dormitor mic.

Dacă vrei să mărești și mai mult încăperea, culoarea vopselelor de pe pereții dormitorului nu ar trebui să fie făcută numai după preferințele personale. Camera va părea mai spațioasă, atunci când va fi vopsită în nuanțe deschise, tonuri de alb sau pastel. În aranjamentul nostru predomină albul, care lasă impresia unui spațiu mai mare, nelimitat. Folosindu-te de astfel de intervenții asupra culorilor, poți foarte ușor să prelungești optic dormitorul.

Pentru a diversifica un dormitor deschis la culoare, merită să îl decorăm cu plante și cărți. Acestea se vor prezenta interesant, dacă polița pe care se vor afla va fi interesantă și totodată modernă. O poliță, care va expune de minune frumoasele decorațiuni ale micului nostru dormitor. Nu trebuie însă să exagerăm cu numărul și dimensiunile accesoriilor. Excesul de accesorii va aduce un efect contrar celui intenționat.

Chiar și în cel mai mic dormitor, poți câștiga spațiu prețios și te poți simți în el complet liber - e de ajuns să ai un strop de creativitate.