Living mic la bloc

Bun venit în lumea designului modern, unde albul și nuanțele de gri creează o pereche unică în felul său, fermecând prin simplitate și caracterul practic. În încăperile mici acest lucru e deosebit de important. Și atunci cum să amenajăm un living mic la bloc, unde nu putem muta mobila, iar pe lângă asta trebuie să joace rol de dormitor, sală de mese și cameră de zi?

Cea mai importantă sarcină va fi împărțirea spațiului pe zone, care să îți permită amenajarea sa. În zona de relaxare ar trebui să se afle un colțar confortabil cu funcție de dormit. Iar în zona de masă, o masă cu funcție extensibilă și scaune comode. Merită să asigurăm și dulapuri, în care putem păstra accesoriile casnice.

Colecții

Colțar Kanton Mini

Colțar cu funcție de dormit Kanton Mini

Colțarul cu funcție de dormit Kanton Mini este unul dintre modelele preferate ale clienților pe Mirjan24. Colțarul modern oferă un spațiu generos de ședere și de stat întins și îl poți transforma în pat.

Vezi mai multe
Set mobilă Pixso I

Set mobilă Pixso I

Setul de mobilă Pixso I este eroul silențios al acestei amenajări. Datorită construcției sale interesante, are un aspect suplu. Nu ocupă mult spațiu, asigurând un spațiu generos de depozitare în dulăpioarele închise.

Vezi mai multe