mały salon w bloku

Sufragerie mică la bloc

Bun venit în lumea designului modern, unde albul și nuanțele de gri creează o pereche unică în felul său, fermecând prin simplitate și caracterul practic. În încăperile mici acest lucru e deosebit de important. Și atunci cum să amenajăm o sufragerie mică la bloc , unde nu putem muta mobila, iar pe lângă asta trebuie să joace rol de dormitor, sală de mese și cameră de zi?

Când zilele devin tot mai scurte, iar serile se prelungesc, merită să ne îngrijim, ca încăperile noastre să fie mai luminoase, iar aranjamentul ceva mai modern. Îți prezentăm o propunere, datorită căreia mica ta sufragerie va fi plină de lumină și atmosferă plăcută toamna. Poate e timpul să îți iei la revedere de la comodele vechi, distruse, să ascunzi bibelourile care doar adună praf și să mizezi pe coloristica pastel și pe forme moderne, însă simple de mobilă? Doar cu cât mai simplu, cu atât mai bine!

Noi am mizat pe ceea ce e mai confortabil și mai practic: un colțar comod Kanton mini, masă cu scaune V17, o măsuță de cafea funcțională Komoso și mobilă cu fixare pe perete Pixel. În acest aranjament, decorațiunilor rustice, volănașelor din dantelă și modelelor înflorate le spunem un categoric nu! Zonele de odihnă sunt stabilite cu ajutorul elementelor particulare. Putem include aici: zona de luat masa și zona de odihnă, care poate servi și ca dormitor. Nu trebuie să ai o locuință imensă pentru a locui modern!

Gama de culori a interiorului este foarte delicată. Domnesc aici negrul și albul, îmbinate cu nuanțe de gri și bej. În acest stil, modelele pe pereți sunt o raritate. Mobila cu fixare pe perete Pixel,amplasată pe peretele cel mai lung face ca interiorul să devină mai spațios și în el să domnească senzația de ordine și disciplină.

Cea mai importantă mobilă, care va împodobi această sufragerie modernă și mică este colțarul Kanton mini. Este un model cu formă simplă, geometrică, având tapițerie în nuanțe pastel. Stilul modern este caracterizat de funcționalitate, așa că și acest colțar are posibilități suplimentare: funcția de dormit și un recipient pentru lenjerie. Alte piese de mobilier aflate aici au de asemenea o formă maximum de simplă.

Masă pentru patru persoane? Măsuță modernă pentru cafea? De ce nu? Deși este o sufragerie nu foarte mare la bloc, o masă cu patru scaune și o măsuță de cafea își au pe deplin locul aici. Se pretează nu numai zi de zi, la mesele împreună, ci și pentru vizitele musafirilor și petrecerea timpului împreună.

Aranjamentele moderne nu sunt în general împodobite bogat, iar toate accesoriile ar trebui să fie în armonie între ele și cu restul aranjamentului. Regula „mai puțin înseamnă mai mult” este aici complet la locul ei. O decorare perfectă și minimalistă a sufrageriei se face cu tablouri sau vaze delicate. Vor fi bune și textilele delicate, precum draperiile. Aici toate micile detalii contează, pentru că ele dau viață interiorului. Dacă vrei să creezi un aranjament, care îi va mișca pe toți prin suflul său modern – mizează pe gri și alb.