Dulap Rouen II
în depozit

Dulap Rouen II

1 709 lei

Selecteaza culoarea:
20 - 25 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Dulapul mare cu uși glisante și oglindă Rouen II este un spațiu indispensabil pentru depozitarea hainelor, a cutiilor cu pantofi, precum și a valizelor și altor accesorii atipice. Așezarea atent gândită a polițelor și tijelor pentru umerașe asigură un spațiu generos de depozitare.

Pe de altă parte, oglinda de pe frontul dulapului este foarte utilă atât în garderobă, living, cât și pe hol. Pe lângă posibilitatea de a ne putea privi toată silueta într-un nou styling, ne oferă încă un avantaj foarte important, reflectând razele de lumină, iluminează toată încăperea.

Dimensiuni:

  • latime: 205 cm,
  • inaltime: 205 cm,
  • adancime: 63 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

  • corp și front: placă laminată cu o grosime de 16 mm,
  • profile MDF.
  • picioare în formă de antiderapante,
  • mânere din plastic,
  • oglindă pe front 3mm,
  • sistem glisant standard - fără închidere silențioasă,


Garantie: 24 luni

Latime205
Inaltime205
Adancime63
Tip dulapusa basculanta
Oglindacu oglinda
Iluminat LEDfără corpuri de iluminat
FinisajSticlă, Mat
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 3

Burca Genoveva 2020-12-22

Mulțumită. Livrarea la timp, bine ambalat.

Elian 2020-06-10

Dulap fabricat cu grijă. Culoare frumoasă. Livrare în termen

Sara 2020-06-10

Este al doilea dulap, pe care îl cumpăr în acest magazin și nu îmi pare rău! Calitate super! Încăpătoare, rezistentă și solidă. Mă bucur că am ajuns la magazinul vostru!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Dulap Rouen II

Dulap Rouen II

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate