Dulap Emilio 180
în depozit

Dulap Emilio 180

1 300 lei

Selecteaza culoarea:
20 - 25 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Dulapul încăpător cu uși glisante și oglindă Emilio îți va îndeplini dorința de a avea o gerderobă funcțională și totodată cu dotări vizual frumoase. Având în vedere culorile universale, mobila se integrează excelent cu orice stil de amenajare. Se prezintă excelent așezat în living, dormitor, precum și într-un hol mic. Folosind opțiunea suplimentară disponibilă de iluminat LED, poți sublinia aspectul modern al dulapului.

Centrul dulapului cu uși glisante este reprezentat de o zonă simetrică de depozitare. Partea stângă și partea dreaptă a mobilei este dotată cu polițe. În centru, acestea sunt legate de o parte destinată umerașelor cu haine. De spațiul generos al dulapului răspunde printre altele numărul mai mare de tije pentru haine și amplasarea optimă a polițelor.

Dimensiuni:

  • latime: 180 cm,
  • inaltime: 216 cm,
  • adancime: 60 cm,


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

  • placă laminată cu o grosime de 16 mm,
  • margine hârtie,
  • mâner din material plastic,
  • ghidaj standard,
  • iluminat LED RGB cu telecomandă - ca opțiune suplimentară,


Garantie: 24 luni

Latime180
Inaltime216
Adancime60
Tip dulapglisare usi
Oglindacu oglinda
FinisajMat
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Aurel 2021-07-08

Totul a mers perfect (livrare rapidă, calitate bună ...)

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Dulap Emilio 180

Dulap Emilio 180

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate