Dulap Arianko
în depozit

Dulap Arianko

2 180 lei

Selecteaza culoarea:
20 - 25 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Dulapul cu oglindă și sertare Arianko 201 este răspunsul la trendurile actuale în design interior. Datorită culorilor sale și mânerelor decorative, dulapul devine principalul ornament al livingului, dormitorului sau holului. Se pretează perfect atât pentru interioare în stil modern, dar și glamour. Dulapul a fost dotat cu polițe generoase, care se află pe părțile exterioare și cu tija pentru umerașe, aflată în partea centrală a mobilei. Avantajul suplimentar al dulapului este reprezentat de sertarele generoase și de oglinda de pe fronturile centrale.

Modelul Arianko a fost fabricat din placă solidă cu o grosime de 16 mm. În plus, marginile dulapului sunt întărite cu furnir din PVC. Sertarele funcționează ușor, datorită ghidajelor metalice.

Dimensiuni:

  • latime: 201 cm,
  • inaltime: 202 cm,
  • adancime: 41 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

  • placă aglomerată 16 mm,
  • marginile sunt finisate cu furnir din PVC durabil și rezistent la deteriorări,
  • mânere în culoare auriu mat
  • în sertare ghidaje metalice,
  • oglindă pe front,
  • dulap cu 4 uși, pe partea stângă și pe partea dreaptă câte 4 polițe - 5 spații, în centru în spatele celor două uși tijă extensibilă pentru haine, jos 2 sertare


Garantie: 24 luni

Latime201
Inaltime202
Adancime41
Tip dulapusa basculanta
Oglindacu oglinda
FinisajMat, Sticlă
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Ileana 2021-04-20

Sunt foarte mulțumită de achiziția acestui dulap! Recomand celor interesați.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Dulap Arianko

Dulap Arianko

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate