Dulap Thor
în depozit

Dulap Thor

EAN-13:

2 164 lei

Selecteaza culoarea:
15 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Oferim dulapul mare și încăpător cu uși glisante și oglindă Thor. Este disponibil în 5 variante de culoare. Se pretează perfect pentru orice interior prin prisma stilului minimalist. Dulapul are oglindă mare, corpuri de iluminat LED și sistem de uși glisante. Este fabricat din placă laminată. Garantăm producția atentă și calitatea ridicată.

Dimensiuni:

  • latime: 250cm,
  • inaltime: 218cm,
  • adancime: 61cm


Culori:
culorile disponibile sunt prezentate mai sus

Detalii produs:

  • PAL laminat - 16mm,
  • sistem glisare usi,
  • ghidaje aluminiu - companie Servoll tip Micra,
  • mânere din plastic (16 cm) în culoare argintie,
  • oglinda,
  • posibilitate achizitionare sistem de iluminare LED RGB


Garantie:
24 luni

Latime250
Inaltime218
Adancime61
Tip dulapglisare usi
Oglindacu oglinda
FinisajMat, Sticlă
Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

mircea 2019-02-05

imi place este de calitate , recomand

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Dulap Thor

Dulap Thor

Produse similare

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate