Fotoliu Florence + Puf

1 795 lei

15 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Fotoliul devine tot mai frecvent un element indispensabil al livingului modern. Datorită acestuia, camera devine mai caldă și obține un colț de odihnă și relaxare. Îl vedem atât lângă o sofa, cât și lângă un șemineu sau lângă un raft cu cărți.

Una dintre propunerile din oferta noastră este fotoliul Florence cu suport pentru picioare. O trăsătură caracteristică a mobilei este spatele rotunjit, care ne duce cu gândul la un cocon. Partea din față a fotoliului are matlasare decorativă și cotiere comode.

Merită să acordăm atenție și aspectelor tehnice ale fotoliului. Primul dintre acestea este spuma T30 folosită, care are chiar 12 cm grosime. Următorul aspect este țesătura, cu care a fost învelit fotoliul. Aceasta are nu doar o rezistență crescută la abraziune și decolorare, însă este și plăcută și moale la atingere. În plus, în set a fost inclus și un suport pentru picioare, care va face mai plăcută odihna pe fotoliu, precum și o pernuță. 

Dimensiuni Fotoliu:

 • lungime: 80 cm
 • latime: 95 cm
 • inaltime: 106 cm


Dimensiuni Puf:

 • lungime: 45 cm
 • latime: 45 cm
 • inaltime: 41 cm


Culori: posibilitatea alegerii aici


Detalii produs:

 • cadru: lemn de pin + placaj + placa aglomerata,
 • scaun: spuma T30(12cm) + curea din cauciuc,
 • spatar: spuma T30(7,5cm) + curea din cauciuc,
 • picioare din lemn de fag,
 • tapiterie fixa,
 • pernă cu fermoar, inclus în preț,
 • fotoliu de sine stătător (spatele căptușit cu țesătură),


Garantie: 24 luni

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 28 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 1

Lulia L. 2021-04-08

Pentru fotoliu a fost folosită o țesătură de tapițerie foarte frumoasă!

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Fotoliu Florence + Puf

Fotoliu Florence + Puf

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate