Fotoliu de relaxare Isco 1
în depozit

Fotoliu de relaxare Isco 1

  1 485 lei

  Selecteaza culoarea:
  10 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Dimensiuni:

  • lungime: 74 cm
  • latime: 94 cm
  • inaltime: 100 cm


  Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus

  Detalii produs:

  • cadru: lemn masiv de zada + mecanism metalic,
  • scaun: umplutură spumă + arcuri tip bonell,
  • spătar: umplutură spumă,
  • cadru metalic cu picioare din material plastic,
  • tapiterie fixa
  • are funcție de relaxare:
   este dotată cu blocare în 3 trepte a suportului pentru picioare, asigurând confortul șederii,
   este suficient să trageți de mâner, pentru a ghida suportul pentru picioare, te poți opri în una din cele trei poziții ideale:
   • prima poziție: poziție primară de ședere,
   • a doua poziție: pentru cititul relaxat sau uitatul la televizor,
   • a treia poziție: tras complet pentru relaxare deplină,
  • fotoliu de sine stătător (spatele căptușit cu țesătură),


  Garantie: 24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 28 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Fotoliu de relaxare Isco 1

  Fotoliu de relaxare Isco 1

  Produse similare

  Accesorii

  Oferta noastra de masute

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate