Fotoliu Grayson

  1 380 lei

  Selecteaza culoarea:
  15 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Grayson este un fotoliu scoică, având un stil deosebit și completând frumos aspectul livingului, regăsindu-se perfect în dormitor și creând împreună cu măsuța de toaletă colțișorul feminin de beauty. Mobila este de sine stătătoare, ce permite așezarea acesteia în orice parte a camerei. Având în vedere designul modern cel mai bine se prezintă în partea principală a livingului amenajat în stil glamour, modern sau boho.

  Forma interesantă, pe care a luat-o fotoliul scoică pe lângă valorile decorative, ascunde și funcționalitate. Spătarul tapițat moale asigură confortul spatelui și brațelor. Standardul de ședere ridicat este asigurat și de șezutul căptușit cu un strat gros de spumă.

  Fotoliul glamour a fost căptușit cu țesătură de calitate ridicată. Velvetul elegant ridică standardul mobilei, conferindu-i proprietăți ignifuge, rezistență la pete, precum și o rezistență crescută la zgârieturi și la tragerea firelor apărute de la gheruțele animăluțelor (petproof).

  Dimensiuni:

  • lungime: 89 cm
  • latime: 85 cm
  • inaltime: 88 cm


  Culori: posibilitatea alegerii aici


  Detalii produs:

  • cadru: lemn + placa HDF,
  • scaun: spuma T25 + curea de tapițerie,
  • spatar: spuma T25 + curea de tapițerie,
  • picioare din lemn,
  • tapiterie fixa
  • fotoliu de sine stătător (spatele căptușit cu țesătură),


  Garantie: 24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 28 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Fotoliu Grayson

  Fotoliu Grayson

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate