Fotoliu Pawiva

  950 lei

  Selecteaza culoarea:
  15 zile lucratoare
  Vezi costurile de livrare
  Livrare disponibilă de la 99 lei

  scădea adăuga

  Mai multe detalii

  Fotoliul de relaxare Pawiva a fost proiectat pe modelul celor din anii 60. Se caracterizează prin așezarea relativ joasă, șezutul gros și cotierele drepte. Fotoliul prezentat se pretează perfect în amenajările retro și eclectice, unde modernul se îmbină cu clasicul.

  Pentru fabricarea fotoliului au fost utilizate componente de foarte bună calitate, din care spuma elastică HR și arcuri ondulate. În plus, fotoliul este disponibil în cele mai moderne variante de culori, iar țesătura utilizată pentru fabricarea fotoliului este plăcută la atingere și rezistentă la abraziune.

  Dimensiuni:

  • lungime: 59 cm
  • latime: 76 cm
  • inaltime: 67 cm


  Culori: posibilitatea alegerii aici


  Detalii produs:

  • cadru: lemn de pin + lemn de fag,
  • scaun: spuma HR 30120 + arc ondulat,
  • spatar: spuma HR 30120,
  • picioare din lemn,
  • fotoliu de sine stătător (spatele căptușit cu țesătură),


  Garantie: 24 luni

  Livrare sigură

  Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

  Producător direct de 28 de ani

  Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 28 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

  de luni garanție

  Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

  14 zile pentru retur

  Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

  Discount pentru noi achiziții 5%

  Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

  Discount pentru newsletter 3%

  Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

  Nu schimbăm dimensiunile mobilei

  Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

  Recenzii

  Scrie o recenzie

  Fotoliu Pawiva

  Fotoliu Pawiva

  Accesorii

  30 alte produse din aceasta categorie:

  Produse vizualizate